Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trend ili ismijavanje?

Kupaći kostim s licem Donalda Trumpa ili dlakavih muških prsa?

Kupaći kostim s likom Donalda Trumpa
Foto: Belovedshirts.com
19.06.2017.
u 10:52

Njegove obrve smještene su na područje iznad dojki, a pupak prekrivaju nejgova usta. Na pubičnom predijelu "smješten" je Trumpov podradak.

Otkad je ušao u predsjedničku kampanju, današnji američki predsjednik Donald Trump inspiracija je mnogima u kreiranju raznih proizvoda. Neki su radili torte s njegovim likom, izrađene su i voštane svijeće, tiskane majice, šilterice i još mnogo toga.

No, posljednji proizvod koji je uzburkao valove među građanima SAD-a svakako je jednodijelni kupaći kostim kontroverznog proizvođača Belovedshirts.com koji je "izbacio" jednodijelni kupaći kostim s licem Donalda Trumpa. 

Njegove obrve smještene su na područje iznad dojki, a pupak prekrivaju nejgova usta. Na pubičnom predijelu "smješten" je Trumpov podradak. 

Foto: Belovedshirts.com

Cijena kupaćeg kostima u web-shopu je na sniženju 49.95 dolara. A ako vam se ne sviđa imati lice Donalda Trumpa preko svog tijela, uvijek možete iz njihove ponude izabrati i kostim s motivom dlakavih muškarčevih prsa ili majicu Kim Jong Un-a. 

Foto: Belovedshirts.com

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
09:55 20.06.2017.

trumpa nitko ne voli

NE
Nepoželjna
17:51 21.06.2017.

Uhhh...ne znaš koji je zanimljiviji..Trump ili dlakavi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije