Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
60 17°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • StariSokol:

    Kao prvo riža se ne ispire. Kao drugo postoje električni lonci za kuhanje riže i tamo ima točni omjer koliko šalica riže a koliko vode. Kada je riža kuhana lonac se automatski isključi. Tu riža nikada nije gnjecava.

  • zlatan456:

    Ja baš volim gnjecavu rižu. Puno bolja od nedovoljno kuhane, bezokusne, isprane.

  • IvicaKerempuh:

    Sigurno nebu gnjecava jer je nakon 3 min. kuhanja i 12 minuta stajanja još sirova. Riža se KUHA najmanje 20 minuta. Jedino Basmati nešto kraće.

Još iz rubrike Lifestyle

Pokušajte

Kako najlakše očistiti ploču štednjaka? S domaćim sredstvom - evo kako ga napraviti

Recept svestrane zaljubljenice u torte

Desert za koji će se tražiti kriška više: Cheesecake od jestivog tijesta za kekse i Nutelle

Odgovara trihologinja

Opadanje kose je normalna pojava, no koliko je kose ipak previše i kada treba posjetiti liječnika?