Kuhari upozorili: Na ovo trebate obratiti pozornost kada jedete u restoranu
Zasigurno ćete prvo primijetiti menije koje će vam donijeti na stol. Ako su prljavi, onda su vjerojatno i druge stvari u tom restoranu, upozoravaju.
Komentari 3
KO
Dok ja kao gost primijetim da osoblje nije u slozi - dotle sa već naručila jelo!
SE
Najbolji pokazatelj je prazno parkiraliste,naravno u koliko nisi stalni gost u tom restoranu !?
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Treba proviriti u kuhinju. Ak je meštar malo deblji i zaflekan onda je klopa dobra. Ak je mršav i uredan, traži drugi lokal.