Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 9°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • montello:

    treba znati dobro napraviti,,, mnogi griješe.

  • saff_cenzuriran:

    Ovo su savjeti kakav ne bi trebao biti. Nema mi goreg pirea nego kada se kremast i kašast cijedi sa vilice.

  • Content:

    Kuhari s**u. Ako jedem (pire)krumpir, onda mi ne treba mrkva unutra..sir..ili vrhnje za kuhanje, alo?! Žlica-dvije masti, toplo mlijeko, i klasičan mikser. Gumast postaje ako ga se drobi sa štapnim mikserom..Kakvi bakrači..neznalice..

Još iz rubrike Lifestyle

Dan nakon potresa u Petrinji i okolnim selima
KAMO OTIĆI NA IZLET

Na Stazi kroz krošnje na cijevima možete odsvirati našu himnu

Razgovor s Ivanom Alilović, direktoricom Turističke zajednice Zagrebačke županije
VEČERNJI TV

VIDEO Što sve skriva Samoborsko gorje koje privlači sve više izletnika

Dan nakon potresa u Petrinji i okolnim selima
Klanjec

U Augustinčićevu gradu svi se mogu okušati u tradicionalnim kles arskim vještinama