Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte

Kuhar podijelio genijalan trik: Evo kako ćete dobiti najkremastiji pire krumpir ikada

Shutterstock
08.08.2022.
u 07:00

Samo jedna promjena u pripremi pomoći će vam u dobivanju savršeno kremastog pire krumpira

Morgan Hipworth, osnivač bistroa Morgan Bakehouse u Melbourneu, Australija, podijelio je svoj jednostavan trik kako napraviti najkremastiji pire krumpir, a sve što je potrebno jest malo mlijeka, kako prenosi Daily Mail. U videu koji možete pogledati ispod detaljno je objasnio svoju metodu pripreme.

Savjeti za kuhanje jednog chefa koji će svima dobro doći: Ovo želite znati....

1/12

 

@morgan do you prefer smooth or lumpy mashed potato? 🤤 #food #yum #foryou #cooking ♬ original sound - Morgan Hipworth

Sastojci:
500 grama krumpira
100 grama maslaca
100 mililitra mlijeka
morska sol 

Priprema:
Ogulite i narežite krumpir na velike komade. Kuhajte ih u loncu s obilnom količinom morske soli.

Ocijedite krumpir i zgnječite ga dok ne postane mekan. Vratite na laganu vatru i miješajte pet minuta.

U drugu posudu ulijte mlijeko i pustite da zavrije. Polako ga dodajte smjesi krumpira, zajedno s maslacem.

Miješajte dok krumpir ne postane lagan i pahuljast. Po potrebi dodajte sol.

Kuharica tvrdi da pogrešno čistimo dasku za rezanje: Pogledajte njezin trik za uklanjanje nečistoća i bakterija! 

Komentara 7

BE
beatles
10:41 08.08.2022.

Otkrio toplu vodu...

SN
Snjesko
19:19 08.08.2022.

Moja baka je tako pripremala pire jos prije 50 godina!

DU
Deleted user
23:00 08.08.2022.

Stvarno je znanost skuvati pire-kunpir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije