Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njam!

Kuhar otkrio kako napraviti savršenu kajganu – treba vam jedan tajni sastojak

Shutterstock
26.01.2021.
u 09:29

Jedan od najzdravijih doručaka možda cijelo vrijeme pripremate pogrešno.

Alton Brown, kuhar iz SAD-a, podijelio je s ljudima koji tajni sastojak dodaje kajgani kako bi postigao ''savršenu, svilenkastu teksturu'', a vrlo vjerojatno već ga imate u hladnjaku.

Kako tvrdi Alton, prije nego što umutite jaja u jednoj posudi dodajte im žlicu vode i žlicu majoneze – i ne brinite ako je ne volite, kuhar kaže da se neće osjetiti okus već će samo pomoći da se dobije idealna tekstura. 

Mladi kuhar otkrio: Ovako se pripremaju prženi krumpirići!

Osim tajnog sastojka, preporučuje da jaja pripremate na laganoj vatri. "Tajna je u tome da ih pripremate jako sporo – tako ćete dobiti najbolju kajganu ikada."

Brown kaže da ih trebate micati s vatre i vraćati nekoliko puta te ne smijete pustiti da se potpuno ispeku, prenosi Mirror. "Upravo kada mislite da su još malo sirova, maknite ih s vatre. U tavi će se još ispržiti do kraja."

Isprobajte dvije metode kojima ćete najbrže oguliti kuhano jaje:

1/3
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije