Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalio se na TikTok-u

Kremom za erekciju si je povećao usne, a liječnici poručili: 'Ne radite to, opasno je!'

TikTok/@jerrybmaldonado
26.01.2021.
u 15:30

Nanošenje kreme za erekciju na usne krajnje je smiješno, a može biti i jako opasno, kaže dr. Ross Perry i objašnjava kako postoji čitav niz potencijalnih nuspojava: od alergija do srčanih problema

- Gledao sam film u kojem je djevojka na usne stavila kremu za erekciju i dosta su joj se povećale, pa ću i ja probati - rekao je u svom TikToku videu korisnik Jerry Mal.

Nakon što je kremu namazao na usne Jerry je odlučio pričekati pet minuta, ali su ga usta pekla i nije mogao izdržati više od dvije minute.

- Usne mi gore! - priznao je, a nakon što opere ostatke erektilne kreme, Jerry komentira kako je 'zadovoljan s rezultatom'.

Neki su pratitelji u komentarima napisali da su nakon njegovog videa 'i sami u iskušenju da isprobaju ovu metodu', no liječnici upozoravaju da to nikako ne rade.

@jerrybmaldonado

If you know what movie I’m talking about please tell me because I want to watch it again #beauty #lips

♬ original sound - Jerry Mal

Nanošenje erektilne kreme na usne krajnje je smiješno, a može biti i jako opasno, rekao je liječnik opće medicine i direktor klinike  Cosmedics dr. Ross Perry i objašnjava da bi ova krema nekima mogla uzrokovati alergijsku reakciju.

- Apsorpcije ovakve kreme ima i druge nuspojave: može uzrokovati glavobolju, probleme s krvnim tlakom, pa čak i probleme sa srcem - rekao je Perry za Metro, a onima koji su mu inače skloni može na usnama potaknuti stvaranje herpesa.

Zbog svega toga dr. Ross upozorava da se krema za potenciju nikako ne smije koristiti na usnama, a kaže i da će efekt punijih usana, ako ga uopće bude, biti samo privremen - najviše nekoliko sati.

Slovenci konačno dočekali: Nakon tri mjeseca otvorene škole i vrtići

1/4

Foto: TikTok/@jerrybmaldonado

- jedini neštetni i znanstveno prihvatljiv način povećanja usana je s razgradivim filerima u kojima je hijaluronska kiselina - objasnio je estetski kirurg za lice i rekonstrukciju lica Dr. Tunc Tiryaki. Fileri se, kaže, ubrizgavaju više puta, a ako vam se efekt ne svidi, može se 'poništiti'.

- Kreme za erekciju obično sadrže alprostadil koji povećava krvne žile, a koji nuspojave često ima i na puno debljoj koži. Osim toga, dodaje, alprostadil pojačava apsorpciju aktivnih sastojaka, pa raste i rizik od komplikacija, a njeno bi slučajno gutanje uzrokovalo ozbiljne nuspojave .

Komentara 2

MO
montello
18:14 26.01.2021.

svašta li nekima padne na pamet

TE
texas
15:58 26.01.2021.

Peško!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije