Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A'marie

Kreacije na jedno rame i oversize modeli za ljeto pred nama

Anamarija Brkić, A`Marie
Foto: Maja Kljaić
1/13
07.06.2016.
u 08:47

I u ovim kreacijama Anamarija Brkić birala je najkvalitetnije materijale poput pamuka, lana, svile, mikromodala i tencela.

Dizajnerica Anamarija Brkić, za ljeto pred nama, dizajnirala je lepršave i prozračne modele u neutralnim bojama i oversize modelima.

Krojevi na jedno rame, volani i duboki prorezi, samo su neki od elemenata zbog kojih su A'marie haljine, tunike, suknje i kombinezoni idealni za nadolazeće ljetne dane. Boju pijeska, vanilije, breskve, klasičnu bijelu i crnu ukrašavaju mala stakalca, kamenčići, kristalne suzice, vezice te raznobojne ljuskice koje unose igru svijetla u kreacije te svemu daju prepoznatljivu, nježnu notu.

I u ovim kreacijama Anamarija Brkić birala je najkvalitetnije materijale poput pamuka, lana, svile, mikromodala i tencela.

Glumice Jelena Veljača i Nataša Janjić preuzele su glavne uloge u A'marie ljetnom editorijalu 'Intuitivno ljeto'.

Foto: Maja Kljaić

>>Pogledajte što se krije iza nove kolekcije brenda A'marie

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije