Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pazi što pišeš

Kratke upute za korištenje Facebooka za one koji su u vezi

online edukacija
Foto: Thinkstock
15.10.2014.
u 13:52

Izjave ljubavi sačuvajte za vrijeme kada ćete ga vidjeti uživo

1. Poneki status koji objavi vaš partner ili vi može biti pogrešno protumačen.

Ukoliko vaš partner objavi kako nije raspoložen vi ćete to protumačiti kao da ste vi krivi za njegovo raspoloženje, a on možda jednostavno nije raspoložen samo za druge ljude, ali ne i za vas.

2. Ukoliko ste ovisni o statusima na Facebooku vas dvoje nećete imati tema za razgovor kada se vidite, jer ćete znati sve što se toga dana događalo.

Prema tome, smanjite malo objave na svom zidu.

3. Postovi na zidu vašeg partnera koji su mu upućeni od strane njegovih bivših ili prijateljica možete pogrešno protumačiti, pa se u vama može stvoriti ljubomora i paranoja. On ne može kontrolirati što će mu netko napisati na zidu, pa prema tome nemojte niti vi to uzimati zdravo za gotovo.

4. Izjave ljubavi sačuvajte za vrijeme kada ćete ga vidjeti uživo, jer to što ćete napisati na njegovom zidu neće imati veliki utjecaj na njega. To može značiti samo da će svi vaši, a i njegovi prijatelji znati vaše osjećaje.

>>15 kritičnih minuta koje bi vam mogle promijeniti seksualni život

>>Seks i posao? Evo koliko se Hrvati upuštaju u ljubavne avanture

Komentara 1

LI
liliZG
10:43 16.10.2014.

5. okanite se facebooka i ugasite ga odmah.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije