Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neodoljivo

Kožne torbe za luksuzan osjećaj

H&M torba
Foto: H&M
1/5
15.03.2014.
u 13:00

Osnovni trend ove sezone čine klasičniji modeli srednjih torbi u klasičnim crnim, smeđim i zelenkastim nijansama, ali i neodoljivoj bež i ljubičastoj boji, izrađeni od kvalitetnih komada kože...

Osnovni trend ove sezone čine klasičniji modeli srednjih torbi u klasičnim crnim, smeđim i zelenkastim nijansama, ali i neodoljivoj bež i ljubičastoj boji, izrađeni od kvalitetnih komada kože. Poslovne torbe, namijenjene svim modernim ženama, su klasičnih oblika ali će uz pomoć neizostavnih detalja poput upečatljivih zatvarača zlatne boje ili privjesaka pomoći ženama svladavati svakodnevne poslovne obveze.

Liniju za slobodno vrijeme čine izrazito velike torbe ukrašene remenčićima, džepovima, zanimljivo skrivenim patentnim zatvaračima, ili pak malene koje se lako prebace preko ramena, a nose se i u slobodno vrijeme. Ultimativni trend ove sezone na ulicama su ruksaci. Osim što će vam dati trendi izgled, također su i nevjerojatno praktični, a da ne naglašavamo i zdravi za vaše leđa. Nećete pogriješiti s crnim kožnim ruksakom!

>>Kakvu torbu nosite? Vrijeme je za klasične modele s upečatljivim zatvaračima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije