Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Konzum i klaster Mali hrvatski proizvođač nastavljaju suradnju na projektu „Iz domaćih krajeva“

Konzum i klaster Mali hrvatski proizvođač nastavljaju suradnju na projektu „Iz domaćih krajeva“
Foto: Promo
1/4
27.04.2018.
u 13:06

Kupce u Super Konzumu Radnička očekuje preko 900 proizvoda u 28 različitih kategorija koje proizvodi više od stotinu malih proizvođača iz svih krajeva Hrvatske

Zajednički projekt klastera Mali hrvatski proizvođač i Konzuma pod nazivom Iz domaćih krajeva“, nastavlja se u Super Konzumu u Radničkoj ulici u Zagrebu.

Na više od 60 četvornih metara prostora u Super Konzumu Radnička, kupce očekuje preko 900 proizvoda u 28 različitih kategorija, koje proizvodi više od stotinu malih proizvođača iz svih krajeva Hrvatske. Kupci će tako imati još bogatiji izbor sezonskog voća i povrća, suhomesnatih i mliječnih delikatesa, tradicionalnih slastica, pčelinjih proizvoda i ostalih delicija specifičnih za podneblja iz kojih dolaze proizvođači.

Foto: Promo

Time se nastavlja projekt koji je pokrenut krajem prošle godine u Super Konzumu u Dankovečkoj ulici u zagrebačkoj Dubravi.

„Uspjeh projekta u Super Konzumu Dankovečka potaknuo nas je na širenje i u našu nagrađivanu trgovinu u Radničkoj, u koju dovodimo još veći broj vrhunskih proizvoda iz različitih kategorija s područja cijele Hrvatske, osobito ruralnih krajeva. Iznimno nam je drago što kroz ovaj projekt nastavljamo pružati dodanu vrijednost i našim kupcima, objedinjujući na jednom mjestu kvalitetu i tradiciju, i malim domaćim proizvođačima, dajući im prostor za plasman i promociju proizvoda“, izjavio je Tomislav Kramarić, izvršni direktor maloprodaje u Konzumu.

Foto: Promo

„Nastavak suradnje s Konzumom od velikog je značaja za poslovanje malih domaćih proizvođača. Stoga smo iznimno zahvalni Konzumu što je nastavio s ulaganjima u ovaj projekt. Osim što im plodove svoga mukotrpnog rada mogu predstaviti u jednoj od najatraktivnijih trgovina u Hrvatskoj, mali hrvatski proizvođači dobivaju veliku dodanu vrijednost kroz podršku i iskustvo u promociji svojih proizvoda velikom broju kupaca“, izjavio je Marko Špiljar, organizator projekta Mali hrvatski proizvođač.

Foto: Promo

Kroz projekt „Iz domaćih krajeva“ Konzum članovima klastera Mali hrvatski proizvođač osigurava posebno uređen prodajni prostor za predstavljanje i prodaju njihovih proizvoda. Uz pružanje pomoći u dekoraciji i logistici, u okviru projekta razvijen je i poseban vizualni identitet koji je u kratko vrijeme postao prepoznatljiva oznaka spoja tradicije i vrhunske kvalitete u širokoj ponudi raznovrsnih delicija koje će zadovoljiti i one s najistančanijim ukusom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije