Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarno

Kontroverzni roditelji otkrili kako odgajaju djecu: Mama ih doji do 6. godine, ne idu u školu, odlučuju za sebe

Instagram
04.06.2020.
u 10:21

Ovakav način roditeljstva podrazumijeva da se djeca tretiraju kao odrasle osobe te sve odluke donose samostalno, bez obzira na to koliko imaju godina.

Adele Allen (36) iz Ujedinjenog Kraljevstva postala je poznata javnosti kada je njezina kćer obavila "malu nuždu" u studiju za vrijeme snimanja javne emisije, a sada je otkrila sve svoje neobične navike i načine odgajanja svoje djece te postala jedna od najkontroverznijih majki, prenosi The Sun. Njezin suprug Matt (36) i ona imaju troje djece Ulysses (6), Ostara (4) i Kai (1) te ih odgajaju na način, gdje sve odluke o svom životu djeca donose samostalno.

No Adele je otkrila još jednu stvar, s dojenjem svoje djece započela je prije deset godina i još uvijek nije stala jer svoju djecu doji do barem šeste godine. Ona ne vjeruje u zamjene za majčino mlijeko. Najviše problema imala je s Ulyssesom jer on nije htio prihvatiti njezino mlijeko, ali ona se potrudila kako bi ga njezin sin ipak jeo. No najveće kritike dobila je kada je otkrila da još uvijek doji svog šestogodišnjeg sina.

Foto: Daniel Pavlić

Njezin suprug također je dobio dosta kritika kada je otkrio da smatra kako rad i posao nisu u njegovom planu ni mogućnosti, već da su on i njegova obitelj sretni jer žive od pomoći države. “Većinom je to pomoć, ali mi uzimamo najmanje novaca moguće, samo za smještaj i djecu. Mislim da je to oko 190 funti, oko 1600 kuna, tjedno. Stvarno mislim da ne iskorištavamo sistem”, rekao je Matt.

Adele i Matt dopuštaju svojoj djeci da sama odlučuju za sebe, uključujući i vrijeme kada će ići u krevet (često oko ponoći), hoće li oprati zube (ponekad) te hoće li uopće ići u školu (nikad). Djeca, bez obzira na godine, tretiraju se kao odrasle osobe te sama odlučuju što će raditi sa svojim danom. Njihova djeca nisu primila ni nikakva cjepiva, jer Adele ne vjeruje u njih, već kaže da će primiti samo ono što moraju ako će ići u državu pogođenu malarijom.

Foto: Daniel Pavlić

Također ne vjeruju ni u bolnicu, već priznaju da bi otišli kod liječnika samo ako se radi o pitanju života i smrti. “Djecu bih odvela u bolnicu samo ako je hitno i mislim da ne mogu to sama riješiti. Tijelo ima svoj imunološki sustav za borbu protiv bolesti i ja mu vjerujem”, ispričala je Adele.

Osim kontroverzi s odgojem djece, Adele je šokirala ljude kada je otkrila da je svom psu davala svoje mlijeko dok je bio bolestan, kao lijek za njegove probleme.

Pogledajte kako je ova majka iznenadila svoje kćeri nakon 9 tjedana razvdojenosti zbog korone:

Komentara 1

DU
Deleted user
11:13 04.06.2020.

Znači sad još trenutno mamu sisa cijela familija... OK... ili sam nešt krivo razumio ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije