Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konoba U ribara

Konoba s pogledom, a hrana u njoj odlična

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/10
05.08.2020.
u 23:43

Rižoto od škampa bio je odličan, baš kao i crni od sipe, a zajedno s pićem platili smo 202 kune

Prvi čovjek bibinjskog turizma Jure Fuzul pomogao nam je i kod izbora restorana u tom mjestu, inzistirao je da u turističkoj prezentaciji ugostiteljske ponude u Bibinjama odemo u konobu U ribara.

Roko Lisica (23), član obitelji Lisica, vlasnik je ove konobe na samoj obali mora, a kaže da se njegova obitelj desetak godina bavi ugostiteljstvom na toj lokaciji uz možda i najljepšu bibinjsku plažu Punta Rožica.

Luksuzna konoba za stotinjak osoba ima odličan pogled na more, na otoke Ugljan i Pašman, predivnu terasu i, kako nema prometa i buke, pozicija je idealna. Naš mladi domaćin rekao nam je da se iz ponude izdvajaju riblji specijaliteti, posebice riblja plata. Cijena joj je 300 kuna, što je nešto više za naše, ali ne i za strane goste, a tu su kvalitetne ribe, lignje...

GALERIJA Restoran U ribara najpoznatiji je restoran u Bibinju

1/10

– Mi oduvijek imamo kvalitetnu ribu i plodove mora. Nadimak mog dide bio je Ribar i po njemu smo nazvali konobu. Kod nas su gosti pretežno stranci, ali i sve više dolaze i domaći turisti. Vraćaju se, a to nam je najbolja potvrda kvalitete – rekao nam je Roko.

Da je jede dobro, uvjerili smo se i sami. Kolega je izabrao rižoto od škampa, a ja crni. S pićem – 202 kune.

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova): 45

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova): 12

Posluga i ljubaznost (do 10 bodova): 10

Dojmovi i prostor (do 20 bodova): 18

Ukupnost ponude (do 5 bodova): 4

Ukupno: 89

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije