Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapričaj me vješto

Konferencija magova PR-a na Paliću kod Subotice

Koletić
Pixsell
27.01.2011.
u 18:00

Koletić: Prije sedam godina kongres PRO PR u Srbiji bio je prvi događaj takve vrste. Danas se odnosima s javnošću bavi više od 2000 ljudi

Ovogodišnji, deveti međunarodni kongres za odnose s javnošću PRO PR održat će se od 11. do 14. svibnja na jezeru Paliću pored Subotice u Srbiji. Tema je kongresa krizno komuniciranje.

Na tu će se temu održati nekoliko predavanja, a od hrvatskih predavača sudionici će imati priliku čuti prof. dr. Stjepana Malovića i njegovo predavanje o krizi novinarstva i PR-a te Martinu Sokač Saraga koja će predstaviti PR u predsjedničkoj kampanji.

Svoja izlaganja potvrdili su i Richard Linning, predsjednik Svjetskog udruženja za odnose s javnošću (IPRA), Joan Solá, predsjednik Međunarodnog udruženja agencija za praćenje i analizu medijskih objava (FIBEP), a osvrt na krizu i naftne mrlje u Meksičkom zaljevu dat će prof. dr. Don W. Stacks sa Sveučilišta Miami.

Kongres se održava pod motom povezivanja u pokretu i stoga organizator, agencija Apriori komunikacije, očekuje da će i ovogodišnji kongres pridonijeti razmjeni iskustva i znanja.

– Kongres PRO PR organizirali smo prije sedam godina u Srbiji i to je bio prvi događaj takve vrste u toj zemlji. Tada se s odnosima s javnošću bavilo svega dvjestotinjak osoba. Danas je to u Srbiji razvijena industrija koja se, kao svugdje u svijetu, suočava sa izazovima krize i koja zapošljava više od 2000 ljudi u državnim institucijama, vladinim uredima i privatnom sektoru. I u neformalnom druženju bit će zanimljivo čuti o realnost struke u regiji te u kakvoj se situaciji ona danas zaista nalazi – najavljuje  predsjednik organizacijskog odbora Danijel Koletić.

Očekuje se da će ovogodišnji kongres pratiti više od 200 sudionika iz osam država u regiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije