Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Komarci su dosadni, ali ih možete otjerati pomoću jednog prirodnog sastojka

shutterstock
29.08.2020.
u 07:00

Mali kukci ne vole određene mirise, a kava je jedan od njih.

Iako postoji mnogo različitih načina kojima se mogu otjerati leteće napasti, ovaj je najjeftiniji, a svi kod kuće imaju potreban sastojak. 

Talog crne kave koristi se za mnoge stvari, za piling kože, u borbi protiv celulita, a isto tako je učinkovit u borbi protiv komaraca. 

Talog kave stavi se na aluminijsku foliju koja se stavi na tanjur. Važno je da prije idućeg koraka talog bude potpuno suh. Potom se tanjur stavi na ravnu površinu koja se nalazi na otvorenom. Talog se zapali dugom šibicom ili štapićem, a kada se počne dimiti, proizvod je spreman i komaraca više neće biti.

Osim s talogom kave, ovaj trik funkcionira i s granulama instant-kave. 

Riješite se i ostalih dosadnih napasti na prirodan način:

Komentara 7

TU
turbolet
07:39 29.08.2020.

Sad mi je jasno zašto građani Osijeka piju dvije litre kave dnevno.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:29 30.08.2020.

Moj prijatelj, ne živi u Hrvatskoj, je prije nekih mjesec dana probao riješiti se komaraca pomoću nekoliko tona amonijevog nitrata. I stvarno, kada je to zapalio, nestalo je komaraca u krugu.

DA
damyr26
13:55 29.08.2020.

Pozivam autora ovog stupidnog članka da dodje kod mene u Osijek i poveze taj talog kave može 100 kila, a ja ću ga posjeti vani na stolac od 19,00 do 19,30 h i zapaliti mu taj talog oko njega svih sto kila pa ako ne bude imao 50 uboda ja se bacim u Dravu sa 100 kila oko vrata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije