Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađeni?

Koliko ste spavali? Otkriveno koliko sna je potrebno za potpunu sreću

spavanje
Thinkstock
17.06.2017.
u 07:00

U ovom istraživanju o povezanosti spavanja i zadovoljstva u životu sudjelovalo je 2000 ispitanika.

Najnovije istraživanje o spavanju pokazalo je da za "potpunu sreću" u krevetu treba provesti točno sedam sati i šest minuta dnevno, piše Daily Mail

Znanstvenici su već ranije dokazali čvrstu povezanost između količine spavanja i osjećaja sreće. Oni sudionici koji su za sebe kazali da se osjećaju "većinom sretno" spavaju malo kraće nego "potpuno sretni" - oko 7 sati

Alarm se pali ako spavate kraće od 6 sati i 50 minuta

Šest minuta kraće su "ubijali oko" oni koji su se opisivali kao "uglavnom sretni". Nezadovoljstvo u odnosima i stalnu zabrinutost izražavali su oni koji su prosječno spavali manje od 6 sati i 48 minuta dnevno. 

U ovom istraživanju o povezanosti spavanja i zadovoljstva u životu sudjelovalo je 2000 ispitanika.

Britanski stručnjaci preporučuju najmanje sedam sati sna dnevno.

 

Ključne riječi

Komentara 2

LI
listodveceri
13:56 17.06.2017.

onda bi dalmatinci bili najsretniji ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije