Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smanjen pritisak

Koliko kilograma prosječna osoba dobije u prvih godinu dana nove veze?

Shutterstock
26.09.2018.
u 10:22

Nova istraživanja pokazala su da prosječna osoba tijekom nove veze dobije nešto više od sedam kilograma!

Sudeći prema novom istraživanju, a kao da smo uvijek pretpostavljali, nove veze nerijetko - debljaju. Naime, tvrtka OnePoll provela je istraživanje na 2000 Amerikanaca koji se nalaze u vezama te je potvrđeno kako se tri četvrtina ispitanika udebljala nakon što su pronašli ljubav, prenosi Fox News.

Prosječna osoba u vezi se ukupno udeblja čak 16 kilograma, a od toga sedam kila dobije u prvih godinu dana veze. Postavlja se pitanje koji je najveći razlog dodatnim kilogramima. Naime, 64% ispitanika reklo je kako više ne osjećaju pritisak da moraju izgledati odlično kako bi privukli nekog, a drugi razlog su prečesti obroci, reklo je 41% ispitanika. Dio ispitanika reklo je kako je za debljanje kriva "hrana za van". 

Ranije ove godine, Sveučilište Queensland potvrdilo je da oni koji su u vezi imaju veći indeks tjelesne mase od samaca, bez obzira na to što su aktivniji i jedu zdravije, piše Men's Health. Parovi često provode mnogo vremena pred televizijom, pijući alkohol i objedujući zajedno. Također, porcije su nerijetko puno veće nego kod samaca, bez obzira na to što se radi o zdravoj hrani. 

Ipak, ljubav ne treba ubiti zdrave navike pojedinca - umjesto pizze i vina, dobra je ideja zajednički odlazak u teretanu ili vježbanje kod kuće koje osobi daje više energije i čini je sretnijom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije