Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crazy Russian Hacker

Koliko često režete i cijedite agrume? Evo što radite – krivo!

Limeta
Foto: screenshot/youtube
1/3
06.02.2015.
u 08:29

Limunada ili svježe cijeđeni sok od naranče ili grejpa? Cijedite li agrume na "staromodni način", vjerojatno ste već nekoliko puta pokušavali i odustali od toga nauma

Rijetko tko u svojoj kuhinji nema sokovnik ili neko drugo kuhinjsko pomagalo za cijeđenje agruma.

Limunada ili svježe cijeđeni sok od limete, naranče ili grejpa? Cijedite li agrume na "staromodni način", vjerojatno ste već nekoliko puta pokušavali i odustali od toga nauma.

Ipak, to više ne mora biti mukotrpna borba za svaku kapljicu. Iz radionice Crazy Russian Hackera stigao je novi video uradak u kojem ovaj domišljati Rus poručuje da limetu režete i cijedite – krivo!

Je li zaista u pravu? Pogledajte video i procijenite sami...

 

>>Odlazite u zahod u kafiću, restoranu, na poslu? Evo što radite krivo

Komentara 5

AA
alan.alanh
13:57 06.02.2015.

kakav kretenski video, jeste li vi to pogledali uopće?

HA
hazra
14:14 06.02.2015.

Ludi smo mi koji smo ovo otvarali, nego ovaj koji je to uopce objavio. Tko danas vise cijedi agrume na ovaj nacin! Izgleda da je decko iz 15 st. koracio u 16.

H
_H
11:54 06.02.2015.

Svako kućanstvo trebalo bi imati cjediljku za agrume. Oni malo moderniziraniji voće mogu oguliti, narezati i odvojiti koštice i jednostavno ubaciti u blender. Ako vam smeta pulpa, dobiveni sok procijede sok kroz cjedilo ili gazu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije