Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvjezdani make up

Kolekcija umjetnih trepavica Katy Perry za modne mačkice i slatkice

eylure
Eylure
17.07.2012.
u 10:38

Na hrvatsko tržište stigle su umjetne trepavice koje je slavna pjevačica osmislila u raznim varijantama, od slatkice do dive mačkastog pogleda

Glazbena zvijezda Katy Perry na turnejama obožava nositi umjetne trepavice poznatog europskog brenda Eylure. U suradnji s njima Katy je kreirala vlastitu kolekciju umjetnih trepavica koje su stigle i na hrvatsko tržište. Trepavice su ručno izrađene i prirodne, istaknula je pjevačica koja je osmislila četiri vrste trepavica za različite stilove, od slatkice zavodljivog pogleda do glamurozne dive. Katy ističe kako su njezine omiljene umjetne trepavice one dvostruke, koje stvaraju efekt mačkastog oka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije