Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepota

Vitaminski kokteli u obliku infuzije hit među poznatima, a koristi se njima i Kate Middleton

16.10.2018.
u 12:53

Svatko od nas u svojoj koži želi se osjećati sjajno, katkada su i male promijene dovoljne za vidljive rezultate.

Koji tretmani uljepšavanja danas nude brza i efikasna rješenja, upitali smo dr. Irijanu Rajković, spec. plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, prvu i jedinu hrvatsku liječnicu koja je verificirani predavač na Američkoj akademiji za estetsku medicinu.

Osim svjetskih zvijezda, i one u Hrvatskoj više ne trebaju odmor i mnogo šminke kako bi se osjećale i izgledale savršeno na nekom eventu. Na raspolaganju im je sada novitet koji u samo 30 minuta oporavlja organizam.

Kokteli koje voli Kate Middleton

"Novitet su svakako Drip&Drop kokteli u obliku infuzije ili injekcije, koji se sastoje se od odabrane kombinacije vitamina, minerala i aminokiselina u fiziološkoj otopini koji su idealni za kronični umor, mamurluk, podizanje energije, pojačanje snage i izdržljivosti, pad imuniteta, prevenciju bolesti i brže sagorijevanje masnoće. Velik je izbor koktela, ali se nikada ne primjenjuju bez konzultacija i pregleda kod liječnika. U svijetu se upotrebljavaju već dugo i jedini su kokteli u koje se ne stavljaju nikakvi aditivi ili lijekovi. Koriste se njima brojni poznati, a kako je riječ o proizvođaču iz Londona, najpoznatiji su klijenti svakako Kate i Pippa Middleton " napominje dr. Rajković

Koji još zahvati nude brza rješenja?

Fileri, botoks, kemijski pilinzi (blaži), mezoterapija, tretmani matičnim stanicama i faktorima rasta djeluju brzo, daju odlične rezultate i ne zahtijevaju oporavak

"Postoje dvije vrste bora - statičke i dinamičke, a botoks se koristi samo kod dinamičkih, dok na one prve bolje utjecaj imati fileri. ", pojašnjava liječnica.

Važno je napomenuti da se botoks upotrebljava i za smirivanje jakih glavobolja i za depresiju, a komplikacije nastaju samo kada se time bavi osoba koja nije dovoljno kvalificirana ili nema potrebno iskustvo. "Može doći do spuštanja kapka, kuta usana, podljeva i modrica, stoga se zahvat treba raditi polako i pažljivo", zaključila je dr. Rajković

Poznata kao vrhunski kirurg, dr. Rajković u videu otkriva koji su zahvati najčešći odabir naših poznatih i slavnih te kakvi nas noviteti u estetskoj i plastičnoj kirurgiji očekuju u bližoj budućnosti.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije