Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Probajte

Koje poze u seksu vam mogu povećati šanse za začeće?

Shutterstock
23.11.2019.
u 19:14

Profesorica Sheryl A. Kingsberg za parents.com otkriva koje poze su najbolje

Misionarska poza bi mogla pomoći dvije trećine žena kojima je maternica nagnuta prema naprijed. Naime, ako je muškarac gore, spermiji će lakše stići do sluzi koja se nalazi na ulazu u maternicu i lakše prodrijeti naprijed. 

Obrnuta kaubojka
Kada je žena gore i leđima okrenuta od partnera ona kontrolira tempo i koliko duboko će penis penetrirati. Stručnjaci kažu da je ovo najefikasnije. 

Sljedeća najbolja poza je 'doggy'. Ovo je alternativa za muškarce koji nemaju dovoljno energije u misionarskoj. 

Škarice 
Stručnjaci se slažu da kad partneri leže jedan nasuprot drugog, javlja se i romantični aspekt seksa koji će ih oboje opustiti, a penetracija će biti dublja. 

Omiljena pozicija
Na kraju dana, tvrde liječnici i seksualni terapeuti, ništa nije bolje od poze koju najviše volite. Važno je da uživate, a to zadovoljstvo povećava vjerojatnost začeća. 

"Postoje istraživanja koja kažu da ženama orgazam pomaže pri začeću zbog grčeva koji se događaju unutar maternice, a oni pomažu spermijima da se brže kreću", kaže Kingsberg. Ali, ništa nije toliko učinkovito koliko - redoviti seks!

Na Trešnjevački plac otišli smo po ljubavne savjete:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije