Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Twitteru

Koja ste veličina? Djevojka pokazala razlike u veličini istog konfekcijskog broja

Traperice
Twitter
12.03.2019.
u 18:47

Chloe Martin, tinejdžerica iz Škotske, objavila je na Twitteru fotografiju na kojoj je vidljivo kako razni proizvođači imaju različite poglede na veličinu

Zabrinuti ste jer ne možete stati u svoj omiljeni model traperica koji ste isprobali u trgovini? Ne brinite, može lako biti kako je riječ o vašoj pravoj veličini, no proizvođači su je malo "prikrojili". 

Chloe Martin, tinejdžerica iz Škotske, objavila je na Twitteru fotografiju na kojoj je vidljivo kako razni proizvođači imaju različite poglede na veličinu, odnosno, veličina 12 (M, 38) nije kod svakog brenda jednaka. 

 

 

Postavila je na stol 7 traperica raznih brendova u istoj veličini i fotografiju objavila uz natpis: 

"Za slučaj da ste se ikada zapitali zašto su žene toliko frustrirane veličinom odjeće, pogledajte ovo. Svaki par traperica je iste veličine, a ipak toliko je razlike."

Za Metro je rekla kako se mnoge žene osjećaju frustrirano jer je njihova veličina ponekad premala, navodeći kako brendovi na taj način sile djevojke i ćene da kupuju veći konferencijski broj što itekako moće utjecati na samopouzdanje i potaknuti mišljenje o "iskrivljenoj slici" svog tijela. 

Pogledajte i video Erika Rae Ritschard razboljela se nakon povećanja grudi

Komentara 1

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
19:08 12.03.2019.

Kineski brojevi su manji od europskih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije