Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da smo prije znali...

Klizi vam noga u sandalama? Ovom jednostavnom metodom tome stanite na kraj

Vivian Maple
13.08.2020.
u 14:30

Mnogi korisnici Facebooka su se oduševili ovom metodom i pitali se kako to prije nisu znali.

Oblačenje tijekom ljeta prava je noćna mora - od traženja odjeće koja je lagana, a ujedno i prikladna za posao, do znojenja u gotovo svemu što odjenemo. Jedna od iritantnih stvari je nošenje sandala ili natikača kada se oznoji noga - kliže nam se, a svaki korak proizvodi neugodan zvuk. 

Jedna žena iz Australije otkrila je u Facebook grupi kako tome jednostavno stati na kraj, a mnogi žale što nisu prije znali za ovaj trik. 

Jedan je korisnik TikToka uspio otkriti recept umaka koji se nalazi u Big Macu: Evo kako ga pripremiti.

Ona je uzela par omiljenih sandala koje nosi i škarama probušila nekoliko rupica na sredini sandale, s gornje strane, prenosi Metro.

Foto: Vivian Maple

"Nitko neće vidjeti rupice dok hodate, a one će spriječiti stvaranje neugodnih zvukova do kojih dolazi kada nam se noga oznoji", napisala je i dodala da joj je drago ako je nekome pomogla ovim savjetom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije