Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIPA FASHION.HR

KLISAB otkriva što se odvija „iza kulisa“ njihove nove kolekcije

KLISAB otkriva što se odvija „iza kulisa“ njihove nove kolekcije
Foto: Aleksandar Selak
1/7
16.10.2017.
u 09:36

Kolekciju za jesen i zimu nazvali su „PATCH PATCH“ i odlučili ju predstaviti na sebi svojstven način.

Modni dvojac KLISAB čiji svaki projekt s velikim zanimanjem vjerno prati modna publika, na nadolazećem BIPA FASHION.HR-u predstavit će novu žensku pret-a-porter zimsku kolekciju. Jedno od najzanimljivijih imena mlađe dizajnerske generacije u svojem stvaranju ima jasnu viziju – dizajnirati odjeću koja ženi pomaže izazvati i manifestirati željeni stav. Ove sezone, to će učiniti naglašenim strukom i ramenima te prepoznatljivim predimenzioniranim komadima.

Kolekciju za jesen i zimu nazvali su „PATCH PATCH“ i odlučili ju predstaviti na sebi svojstven način. Prezentirajući pozadinske momente svojeg stvaralaštva pokazali su što se može očekivati na pisti najvećeg tjedna mode i dokazali zašto su majstori patchwork tehnike odnosno spajanja različitih materijala u jedan komad. „Uzbuđuje nas da tkaninu sami kreiramo pa je upravo sam materijal nešto što bismo mogli nazvati jednom od naših inspiracija. Kolekcija, kao i prethodne, nema strogu inspiraciju. Nas inspirira sam rad odnosno spoznaja da možemo stvoriti nešto što zamislimo i stvaramo ono što je nama lijepo “, najavljuju Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, koji su se u kratkom roku na hrvatskoj modnoj sceni nametnuli kao modni brand s prepoznatljivom estetikom, funkcionalnošću, nosivosti i pomno biranim detaljima. Voluminozna odjeća, kaputi i haljine koje se kreću u novoj kolekciji imat će jednu poveznicu - nepravilno nabiranje. Jesen i zimu KLISAB vidi u bojama tamnog spektra koristeći vunu, štof, krzno, samt i kuhanu vunu.

Modni dvojac dugoočekivanu novu kolekciju predstavlja drugog dana jubilarnog BIPA FASHION.HR-a, 25. listopada. U Paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma od 24. do 28. listopada na pisti će svoja modna djela pokazati i: Robert Sever, Ivica Skoko, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Luka, Arileo, Marina Design, Anamaria Ricov, Morana Krklec, Anthony Avangard, PRICE ON REQUEST, JAMOI i Ivana Janjić.

Fotografija: Aleksandar Selak
Modeli: Ivana Vukušić i Luna Valas (Talia models)
Makeup: Petra Sever

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije