Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantno otkriće

'Umirala sam na operacijskom stolu, a on me varao'

Kirsty Rathbone
Foto: Facebook
01.08.2017.
u 15:20

Kirsty Rathbone (27) iz engleskog Liverpoola na najgori mogući način saznala je da je njezin dečko Gary Edwards vara

Kirsty Rathbone (27) iz engleskog Liverpoola na najgori mogući način saznala je da je njezin dečko Gary Edwards vara.

Dok je ona bila na operaciji zbog izvanmaterične trudnoće i borila se za vlastiti život, njezin odabranik za to vrijeme bio je s drugom ženom.

Par se upoznao u ožujku 2015. godine preko internetske stranice za izlaženje i Kirsty je tada vjerovala kako je upoznala nekoga posebnog. Devet mjeseci nakon toga djevojka je izgubila dijete nakon traumatične izvanmaterične trudnoće nakon čega je saznala pravu istinu o svome dečku.

Saznala je kako njezin Gary ima drugu djevojku koja je s njim trudna.

– Iako me iznevjerio za prvi spoj, dala sam mu drugu priliku i nakon što smo nekoliko puta izašli zaljubili smo se. Moje dvije kćeri koje imam iz prethodne veze jednostavno su ga obožavale i jako se dobro slagao s njima. Priznala sam mu da ga volim, a on je rekao da osjeća isto – priča Kirsty, piše Mirror.

Ona je ubrzo ostala trudna i bila je presretna zbog toga. No, sreći je brzo došao kraj kada je otkrila kako je riječ o izvanmateričnoj trudnoći i da mora na operaciju kako bi uklonili fetus. Liječnici su joj rekli kako je pod hitno moraju operirati inače bi mogla umrijeti.

Kirsty je brzo nazvala Garyja kako bi mu rekla vijesti, a on joj je obećao da će doći kod nje u bolnicu prije operacije. No, nije se pojavio.

Operacija je, srećom, prošla dobro no liječnici su Kirsty morali odstraniti jedan od jajovoda zbog čega će u budućnosti puno teže začeti.

– Bila sam užasno tužna no onda sam ugledala Garyja s velikim buketom cvijeća. To me odmah oraspoložilo – priča ona. Nakon što je izašla iz bolnice par se zajedno uselio u novi stan, a Gary je donio samo jednu torbu odjeće. To je Kirsty bilo čudno, no nije se previše brinula.

Nakon tjedan dana zajedničkog života zazvonio je telefon u njihovom stanu, a kada se Kirsty javila s druge strane je bila žena koja se predstavila kao Garyjeva djevojka.

Shrvana Kirsty je tražila više detalja i saznala je kako je Gary vodio dvostruki život te da je, dok je ona bila na operaciji, on bio sa svojom drugom djevojkom.

– Ispričao joj sam se, nisam je htio povrijediti, ali tako je ispalo. Kirsty je dobra djevojka, no spetljao sam se s drugom, ostala je trudna i sve se promijenilo. Nisam htio, no tako je ispalo. Sada sam sretan sa svojih dvoje djece – rekao je pak Gary. 

Komentara 11

US
USA
16:02 01.08.2017.

Zanima me kako se osjeca osoba koja je zavrsila novinarski faks i mora prevoditi i prepisati ovakav clanak. Zanima me kojim motivima se rukovodi urednik dok odredjuje sto stavlja u novine i shvaca li on uopce u kojim novinama radi i sto radi od njih. Ovakve trivijalne clanke objavljute u novinama zvanim 24h koje citaju ljudi smanjenig intelekta kao sto svagdje u svijetu ovakve clanke objavljuju trash novine.

BL
Blatina19
15:43 01.08.2017.

Haha, kakakv doseg VL novinarstva

NE
Neutralac
17:53 01.08.2017.

Koji uzas... ovakvih clanaka ima u zutom tisku koliko hoces... tko odlucuje da se to prevodi i objavljuje ovdje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije