Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kim Kardashian se odriče krzna zbog ljubavi

01.02.2009.
u 12:12

Američka posvuduša Kim Kardashian izjavila je da je spremna odreći se pravog krzna kako bi ostala u dobrim odnosima sa svojom sestrom, ali i zadržala dečka koji joj je zaprijetio da će je ostaviti ako ne prestane nositi „leševe“.

Poznata po svojoj ljubavi prema pravom krznu, udruge za zaštitu životinja i protivnici okrutnog ubijanja životinja radi krzna godinama su napadali Kim, ali odluka njene sestre Khloe da se skine za reklamu organizacije PETA „Radije ću hodati gola nego nositi krzno“, navela je starletu da razmisli o etičnosti svoje garderobe.

- Otkad je Khloe snimila tu reklamu, nisam kupila niti jedan krzneni odjevni predmet – kaže Kim.

Njen dečko Reggie Bush joj je čak i zaprijetio da će je ostaviti i „predati“ prosvjednicima ako ne prestane nositi krzno nakon što je par vozeći se nedavno prošao pokraj skupa protiv krzna koji se održavao na filmskom festivalu Sundance.

- Nosila sam vunenu vestu, a on je rekao: 'Ovo je ponižavajuće. Ne mogu izaći s tobom u toj vesti.' Vozili smo se pokraj prosvjednika, a on je spustio prozor i počeo vikati: 'Ovdje je, ovdje je!' – ispričala je Kardashian. (K.B.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije