Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve za ljepotu

Karmela Vukov-Colić: Cijeli život sam na dijeti

karmela vukov colic
karmela
28.10.2009.
u 16:52

Karmela je trenutačno na dijeti koja ne zabranjuje ni jednu namirnicu, a prije svakog obroka pije napitak od crne rotkve i artičoka koji pomažu u čišćenju organizma.

– Ma kakvi problemi sa zglobovima?! Nemam nikakvih problema sa zdravljem zbog kilograma, novinari tog časopisa pogrešno su shvatili moju izjavu, naime rekla sam kako bi zbog moje kilaže u budućnosti mogli patiti samo zglobovi – slatko se nasmijala HTV-ova voditeljica Karmela Vukov Colić na napise jednog domaćeg tjednika kako mora skinuti šest kilograma jer ima zdravstvenih problema. Problema s kilogramima, kaže, ima oduvijek i iskušala je razne režime dijeta. 

– Cijeli sam život na dijetama, to mi je već sasvim normalno – priča majka 16-godišnje kćeri Ree i trogodišnjeg sina Noe. 

Karmela je trenutačno na dijeti koja ne zabranjuje ni jednu namirnicu, a prije svakog obroka pije napitak od crne rotkve i artičoka koji pomažu u čišćenju organizma. Ovakvim programom dijete vrlo je zadovoljna i nada se da će se rezultati uskoro vidjeti na njezinoj liniji. 

Ključne riječi

Komentara 1

SI
sikert
13:34 05.11.2009.

Draga Karmela, nazovi mog dragog prijatelja Dražena Vrbančića tu u Zagrebu, inače bildera i saznaj kako se može i kako to bilderi uz puno jela ipak izgube mast a ostanu samo fini mišići. Ili nazovi 0959025879 i saznaj od Antonijaa Furića prvaka Hrvatske kako se to radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije