Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provjerite

Kamasutra položaji koje treba znati svaki par

seks
screenshot/facebook
30.04.2017.
u 20:04

Neki će isprobati svaki dok ne nađu omiljene, a neki će se držati klasika.

Kamasutra navodi 64 položaja za seks, no nisu svi dobri za svaki par. Neki će isprobati svaki dok ne nađu omiljene, a neki će se držati klasika. 

No, neki položaji su zgodniji ili nezgodniji osobama s viškom kilograma ili partnerima kod kojih je prisutna velika razlika u visini i sl.

Ako ste oboje pretili, za vas su doggy položaj i položaj u kojem žena leži na leđima, a muškarac je iznad nje i podiže joj noge na svoja ramena.

Položaj leptira
Neka vaš parter legne na leđa, a vi sjednite na njega savijenih nogu te ga obujmite sa obje strane torza. Poigravajte se kretanjama u svim smjerovima za koje su zaduženi bokovi. U ovoj pozi imat ćete potpunu kontrolu nad brzinom pokreta, a za jači užitak kada ste na vrhuncu zabacite gornji dio tijela unatrag rukama se oslanjajući na krevet čime ćete sebi produžiti užitak, a partneru priuštititi prizor za pamćenje.

Obrnuti kaubojski položaj
Ako žena ima optimalnu težinu,a  muškarac ima višak kilograma, za vas je odličan obrnuti kaubojski položaj. Nagnite se prema naprijed kako bi vaš partner mogao penetrirati s leđa, pri čemu vas rukama drži za struk ili grudi. 

Položaj žlice
Ako se vi i vaš partner razlikujete drastično u visini i kilaži, položaj "žlice" je idealan za vas. Muškarac i žena leže na boku priljubljeni jedan uz drugog, a njegove ruke su omotane oko njezinog tijela. Riječ je o iznimno udobnom položaju koji omogućava nježne dodire i strastvene zagrljaje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije