Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVADBENA ZVONA

Kakvu će vjenčanicu odjenuti Seve?

21.05.2009.
u 18:48

Otkako je 37-godišnja Severina Vučković izjavila: “Slavko i ja zaručili smo se u Zagrebu. I zbog toga sam neopisivo raznježena i sretna”, a svoju ruku ukrasila dijamantnim prstenom, svadbena se zvona pjevačice i njezina dečka Slavka Šajinovića sve jače čuju.

Kako bi u Hrvata najpoželjnija buduća mladenka na svoj dan iz snova izgledala besprijekorno, poslu će prionuti zacijelo svi domaći dizajneri ne bi li do oltara Seve odšetala baš u njihovoj kreaciji. A neke od njih smo i pitali kako vide zvijezdu odjevenu na vjenčanju.

Za udaju na promociji albuma “Zdravo, Marijo” Severina je odabrala Sposinu vjenčanicu

– U jednostavnoj dugoj haljini koja ističe liniju njezina savršenog tijela – rekao je dizajner Robert Sever. Za razliku od njega, Irina Car iz Linee Exclusive Seve zamišlja u nešto raskošnijoj, seksepilnoj bijeloj haljini, prošaranoj nekom drugom nježnom bojom. No najkonkretniji je bio modni kritičar Nenad Korkut.

– Pravi izbor za nju je ‘Johannesburg, Be Mine’, Valentinova haljina s briljantima iz njegove Couture kolekcije za proljeće 2005. Vidio sam je na izložbi u Parizu i nije mi jasno zašto je nikad nije odjenula nijedna poznata mladenka – čudi se Nenad Korkut.

Modni producent Viktor Drago, koji se brine za izgled pjevačice na nastupima i videospotovima, nije želio podijeliti s nama svoje viđenje Severinina vjenčanja pa se nameće pitanje što li taji i što se to sprema?

A kako smo u vjenčanici modne kuće Sposa Seve već vidjeli kad se “udavala” na promociji albuma “Zdravo, Marijo”, zvijezda koja želi uvijek biti posebna za pravu svadbu možda odjene i nešto neočekivano i novo.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije