Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strast

Kakvi su Hrvati u seksu i od čega zaziru? Evo odgovora

seks, zaljubljeni par
Foto: Thinkstock
1/6
12.10.2017.
u 07:12

Hrvatima je užitak vrlo važan i imaju seksualne odnose u prosjeku 134 puta godišnje

Hrvati vole seks, i, što su stariji, to su strastveniji, ali nisu "ljubitelji" korištenja kondoma u svrhu zaštite te čak 50 posto seksualno aktivnih Hrvata ne koristi takvu vrstu zaštite.  

Hrvatima je užitak vrlo važan i imaju seksualne odnose u prosjeku 134 puta godišnje, podaci su koje otkriva LELO. Tijekom svog života promijene 7- 8 partnera. Za 75 posto Hrvata u odnosu je najvažnija ljubav, no što su stariji postaje im sve važnija strast. Hrvati su i vrlo glasni za vrijeme seksa pa se nalaze na visokom trećem mjestu liste najglasnijih naroda tijekom seksa. Više od trećine ispitanika (37.5%) navelo je da prakticira glasne orgazme.

Za još veći seksualni užitak kod žena, LELO je na tržište plasirao uređaj koji stimulira 75% veću površinu klitorisa u odnosu na ostale konvencionalne uređaje i tvrde da je riječ o novitetu koji predstavlja borbu protiv zastarjelih i netočnih pretpostavki o klitorisu. Isprobala ga je i poznata Amber Rose, a iskustvo je ocijenila kao "klitoralno božanstveno."

 

Komentara 6

IL
ilijan
07:20 12.10.2017.

Koje gluposti od članka, koliko su vam platili za reklamu...?

SI
siskic
12:12 12.10.2017.

ljudi su uvijek jebavali kako su mogli i znali i uživali u seksu. novinari kao da otkrivaju nešto novo....

Avatar debela koli
debela koli
07:21 12.10.2017.

I traju 20 sec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije