Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjeti za ljepotu

Kakve trepavice imate? Evo savjeta kako ih istaknuti

trepavice
Foto: Thinkstock
10.02.2014.
u 12:40

Otkrivamo vam jednostavne trikove i make up preparate!

Ok, možda se ne možete pohvaliti dugim i gustim trepavicama, ali možete zakamuflirati nedostatke. Otkrivamo vam jednostavne trikove i make up preparate!

Moje trepavice su tanke…

Umjetne trepavice su najbolje rješenje, ali ako ne želite ići tim putem, upotrijebite maskaru koja podebljava trepavice. Nanesite je u tri sloja, ali prije nanošenja sljedećeg pričekajte da se prethodni sasvim osuši.

Još jedan trik: eyeliner – tanka linija duž ruba gornjeg kapka vizualno stvara efekt gušćih trepavica.

Moje trepavice su svijetle…

Intenzivno crna maskara će odraditi posao. Još izraženiji efekt: namažite gornje i donje (ili samo donje) trepavice plavom ili zelenom maskarom. To će kreirati “funky” izgled. Za još izražajniji efekt boje, prije nanošenja maskare u boji nanesite sloj highlightera.

Moje trepavice su ravne…

Onda obavezno morate koristiti uvijač za trepavice. Prije upotrebe zagrijte ga fenom. Postupak uvijanja započnite od baze trepavica, nježno stisnite uvijač i pustite ga – postepeno se krećite do krajeva trepavica. Na kraju nanesite sloj (ili dva) maskare za uvijanje trepavica.

Moje trepavice su kratke…

Prvi sloj maskare nanesite od baze do kraja trepavica. Drugi sloj od sredine do krajeva, a treći sloj samo na krajeve. Nemojte zanemariti trepavice u vanjskim kutevima očiju – one ih čine krupnijim.

>>Sve što niste znali o ugradnji ekstenzija trepavica

>>Čudesne kapi za duge trepavice konkurencija su maskarama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije