Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sada znate

Kakve grudi privlače muškarce? Evo ovakve...

grudi
Foto: Thinkstock
1/7
06.04.2018.
u 13:00

Žene s većim grudima imaju više razine estrogena i veće grudi koje su indikator za plodnost, navodi se u zaključcima istraživanja.

Mnoge žene vjeruju da će ih ugradnja silikonskih umetaka u grudi učiniti muškarcima privlačnijima. No, jesu li zaista u pravu?

Kakve su grudi na ženama najprivlačnije muškarcima, htjeli su doznati znanstvenici praškog Charles Sveučilišta.

Žene s većim grudima imaju više razine estrogena i veće grudi koje su indikator za plodnost, navodi se u zaključcima istraživanja. Muškarci ipak nisu fascinirani velikim ženskim grudima. Istraživanje provedeno u Brazilu, Kamerunu, Namibiji i Češkoj pokazalo je da su muškarci, koji su dobili na uvid fotografije golih ženskih grudi, najčešće birali za najprivlačnije ženske grudi srednje veličine. No bitnija od veličine bila im je čvrstoća tkiva ženskih grudi.

Nakon srednje veličine grudi, najprivlačnijima u muškim očima pokazale su one većeg "broja", no ipak, u svakom odabiru prvenstvo su imale čvrste ženske grudi. 

Komentara 28

IL
ilijan
13:49 06.04.2018.

Muškarce privlače grudi koje još nije svojim rukama promješao...

DO
domxerex
14:41 06.04.2018.

Tako je i sa guzom. Ne obješena i ne pretvrda. Taman takva da imaš što štipnuti. A grudi moraju biti takve da ih možeš lijepo prihvatiti i da imaš osječaj da su ti ruke pune. I moraju biti pomalo teške da imaš što držati u rukama.

Avatar GajFoks
GajFoks
14:52 06.04.2018.

koja je razlika između dobrih i loših cica - između dobrih je lančić, a između loših pupak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije