Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako živjeti jednostavnije?

Gorenje
Foto: Promo
1/3
09.10.2018.
u 09:39

Neka kućanski uređaji rade umjesto vas

Sve duže radno vrijeme, praćeno stresom i preopterećenošću, ali i visoka očekivanja vezana uz društveni život, čine naše živote sve kompliciranijima i složenijima. U takvom okruženju, izrazito je bitno odvojiti vrijeme za sebe i obitelj te uživati u stvarima koje su nam zaista bitne. Budući da su naši životi dovoljno složeni izvan našeg doma, barem u svom domu možemo učiniti stvari što jednostavnijima. Nakon dugog i napornog dana, kućanske obaveze sigurno nisu dio svakodnevice kojem se posebno radujemo. Upravo iz tog razloga, potrebno je pažljivo odabrati kućanske uređaje koji su jednostavni za korištenje, a koji se istovremeno mogu pohvaliti modernom i inovativnom tehnologijom, koji će kućanske poslove obaviti umjesto vas, a vama ostaviti dragocjeno vrijeme za uživanje u stvarima koje zaista volite.

Foto: Promo

Briga o rublju može biti složena

Provjeravanje informacija na etiketama, sastav materijala, pravilan odabir deterdženta, proučavanje uputstva i brojnih programa perilice rublja, stvari su koje mogu biti komplicirane i iscrpljujuće. Brzi način života ljudima često ne dozvoljava da navedenim radnjama posvete veću pozornost, što često rezultira korištenjem tek osnovnih programa pranja, ne iskorištavajući sve prednosti koje im nudi moderna tehnologija. Nekolicina proizvođača kućanskih uređaja shvatila je kako je tehnologija osmišljena s ciljem unaprjeđivanja i olakšavanja naših života te da bi se to trebalo reflektirati u jednostavnom korištenju ali i u optimalnim rezultatima koje ona postiže. Jedno od tih poduzeća je i Gorenje koje je svoj slogan „Life Simplified“ iskoristilo kao glavni motor pokretač prilikom osmišljavanja inovacija kod korisničkog iskustva.

Da, sada možete strojno prati i sušiti osjetljive tkanine

Strojno pranje osjetljivog rublja uvijek je bila osjetljiva tema. Ipak, nove Gorenje WaveActive perilice rublja donose veliki val promjena budući da se mogu pohvaliti najnovijom tehnologijom pranja, osmišljenom na način da osigura optimalnu brigu čak i za najosjetljivije tkanine. Posebno se ističe inovativan jedinstveni oblik WaveActive bubnja karakterističan po svojem jedinstvenom uzorku u obliku vala, u kombinaciji s posebno oblikovanim 3D rebrima u obliku valova koji omekšavaju tkaninu i osiguravaju najnježniji mogući tretman rublja, donoseći istovremeno savršene rezultate pranja s minimalnim naborima. Nova generacija perilica opremljena je i tehnologijom IonTech koja uklanja 30% više mrlja uz najnježnije procese pranja. Optimalne rezultate pranja omogućuje snaga iona i ioniziranog zraka koji se upuhuje u vodu kako bi se bolje otopio deterdžent i kako bi ta otopina učinkovitije i ujednačenije prodirala u nečisto rublje. Velika je novost i da sada možete strojno sušiti osjetljivo rublje bez ikakve bojazni. Sušilice rublja s toplinskom pumpom iz Gorenja suše rublje nježnije nego ostale konvencionalne sušilice. Temperatura u sušilici je oko 50 °C što omogućuje sušenje gotovo svake vrste rublja, štiteći istovremeno od skupljanja odjeće ili njezinog presušivanja. Štoviše, sušilice rublja s toplinskom pumpom energetski su izrazito učinkovite što donosi velike uštede u potrošnji električne energije.

Foto: Promo

Manje vremena za obaveze, više vremena za vas

Nova linija perilica rublja iz Gorenja ostavlja dugotrajne cikluse pranja u prošlosti. Sa svojim posebnim programom IonWash 59' savršeno će oprati vaše rublje u manje od sat vremena. Iako za neke osobe glačanje ima terapeutski učinak, za brojne druge osobe učinak je upravo suprotan. Tome na kraj staje SteamTech tehnologija koja osigurava dodatan tretman parom u perilicama i sušilicama rublja što u konačnici rezultira manjim naborima te umanjenom mogućnošću za neugodne mirise, bakterije ili elektrostatski naboj te potrebu za glačanjem svodi na minimum, ako čak i ne uklanja u potpunosti. To će u konačni dovesti do toga da vi imate više vremena za sebe, za zabavne i opuštajuće aktivnosti ili čak za započinjanje novog hobija koji ste dugo željeli.

Napredna tehnologija jednostavna za korištenje

Nove napredne tehnologije i programi kod kućanskih uređaja često zvuče korisno, ali njihove postavke i upravljanje mogu zakomplicirati stvari, što u konačnici dovodi do toga da ih korisnici jednostavno – ne koriste. Nova generacija Gorenje WaveActive perilica i sušilica rublja ima brojne inovativne karakteristike koje interaktivno pomažu korisnicima u ispravnom korištenju uređaja kod pranja i sušenja rublja. Jednostavnost korištenja omogućuje istaknuto upravljačko sučelje i jednostavno upravljanje na dodir. Koristeći AutoWash program, vaša perilica rublja odabrat će program optimalan za trenutno punjenje bubnja. Perilica rublja također će vam pomoći u optimizaciji doziranja deterdženta ali i kod nadgledanja potrošnje energije kod svih načina pranja, spontano vas vodeći ka osvještenijem životu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije