Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako zaštititi kožu na skijanju?

NUXE
Foto: Nuxe
1/7
07.01.2020.
u 15:13

TOP medena rješenja za zaštitu kože u planinama

Skijanje je za brojne ljubitelje jedan od najboljih načina uživanja u zimskim praznicima. Spuštanje snježnim obroncima te boravak na svježem planinskom zraku izvrstan je za duh i tijelo. No cjelodnevni boravak na niskim temperaturama, hladnom vjetru te pod utjecajem UV zračenja pojačanog bjelinom snijega, može biti iznimno agresivan za našu kožu.

Kako ju zaštititi, njegovati i 'utješiti' nakon dana provedenog na padinama? Uz iznimno umirujuću prirodnu njegu s medom, dragocjenim prirodnim uljima i maslacima, namijenjenu vraćanju toliko željene ugode.

Foto: Nuxe

1. Hranjiva zaštita za lice
Niska temperatura te vjetroviti uvjeti intenzivno isušuju kožu i smanjuju njezinu količinu vlage. Stoga je nanošenje hidratantne i hranjive njege obavezno za sve tipove kože. Nježan i bogat balzam za lice značajno će smanjiti isparavanje vlage iz kože i očuvati njezinu podatnost. Prirodni lipidi će kao zaštitni površinski sloj spriječiti pucanje i ozebline na koži. Dodatan savjet: obavezan SPF 50+ prilikom boravka na visinama – bjelina snijega pojačava djelovanje UV zraka pa je i opasnost za opeklinama i crvenilom velika. (prijedlog: NUXE Sun Topiva krema za zaštitu od sunca SPF 50).

Foto: Nuxe
NOVO Rêve de Miel®
Iznimno umirujući balzam za lice

Izuzetno bogata formula novog balzama za lice osigurava hranu, obnovu i smanjenje iritacija suhe i vrlo suhe kože lica. Med bagrema, shea maslac, ceramidi cvijeta šafrana te dragocjena ulja rižinih mekinja i makadamije pružaju iznimni osjećaj ugode koji traje. Uljni ekstrakt Oleoactif® propolisa sadrži preko 300 aktivnih molekula s antioksidativnim svojstvima koja obnavljaju i pročišćavaju kožu.

Odmah nakon nanošenja, koža je zaštićena, intenzivno nahranjena, nježna i beskrajno ugodna. Iz dana u dan koža je umirena i obnovljena. Namijenjen suhoj i vrlo suhoj koži u svako doba godine. U hladnijim mjesecima, preporučuje se i ostalim tipovima kože prilikom dužeg izlaganja zimskim uvjetima (sportaši, rekreativci, skijaši, planinari, za duge šetnje na otvorenom…).
Cijena, 50 ml: 210 kn

2. Štit protiv ispucanih i suhih usana
Obzirom da je koža usana osjetljivija od ostatka lica, agresivni uvjeti na skijalištima gotovo obavezno dovode do suhih, ispucanih i oštećenih usana. Osim ukoliko ih ne zaštitite pravom malom 'bombom' iznimno hranjivih prirodnih sastojaka. Baš poput kultnog NUXE Rêve de Miel® Ultra-hranjivog balzama za usne.

Foto: Nuxe
Neponovljiva formula ovog Ultra-hranjivog i obnavljajućeg balzama posebno je čuvana tajna. No, osjećaj ugode koji donosi suhim i oštećenim usnama je neosporan, a njegova učinkovitost dokazana spektakularnim rezultatima u ekstremnim zimskim uvjetima u Kanadi.

Prirodni sastojci vrhunske kvalitete – med bagrema, dragocjena biljna ulja, pčelinji vosak, shea maslac i Oleoactif® propolisa (uljni ekstrakt) – osiguravaju obilnu hranu i potpunu obnovu suhih i oštećenih usana. Njegova bogata tekstura se topi na usnama, a slastan miris meda i esencijalnih ulja u potpunosti očarava.
Cijena, 15 g: 87,40 kn

3. Koža tijela odjevena u ugodu
Iako nije direktno izložena hladnoći, vjetru i UV zrakama, i koža tijela tokom zime izložena je intenzivnom isušivanju, prvenstveno uzrokovanom grijanjem u zatvorenim prostorima te vrućim tuširanjem i kupkama. Stoga ju je, kao najveći organ tijela, važno zaštititi od isušivanja i dehidracije, i to korištenjem sredstava za čišćenje tijela bez sapuna te njegom super hranjivim balzamom za tijelo.

NOVO Rêve de Miel®
Topivi uljni balzam za tijelo s medom

Foto: Nuxe
Zahvaljujući visokoj koncentraciji hranjivih sastojaka, ovaj uljni balzam osigurava učinkovit odgovor na problem intenzivne suhoće kože tijela. Napunjen esencijalnim lipidima (ulje argana i dragocjeno ulje borača) ovaj balzam koži osigurava trenutnu i dugotrajnu ugodu.

Koža postaje meka i ugodna, bez masnog i ljepljivog osjećaja, uz dugotrajnu 48-satnu udobnost. Njegova svilenkasta tekstura topi se na koži, pretvarajući se tokom masaže u fino ulje koje slasnim mirisom meda, mimoze i vanilije u potpunosti prekriva kožu.
Cijena, 200 ml: 168,75 kn

NUXE prirodna kozmetika dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

www.nuxe.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije