Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
začinite svoj život

Kako upotrijebiti prljave riječi i ne sramiti ih se

seks
Arhiva VL
13.06.2012.
u 14:09

Seks možete upotrijebiti kao igru uloga koje ne možete igrati u stvarnom životu. U tome će vam pomoći prošireni vokabular. Pročitajte kako

Nije važno samo što kažete nego i kako to kažete. Riječi su moćan alat u svim aspektima života, no spretnost na jeziku često iščezne u spavaćoj sobi. To se događa ako ste možda sramežljivi ili se koncentrirate samo na tjelesne poruke u predigri... Ili možda samo ne znate kako započeti komunikaciju. Johanna Lyman, savjetnica za veze na portalu Galtime, otkrila je prijedloge koji će vam pomoći da u pravom trenutku pronađete prave "prljave" riječi kako biste osigurali eksploziju strasti.

Evo koraka kako se opustiti kad se radi o "prljavim" riječima:

1. Saznajte što želite. Zaboravite sve što ste ikad vidjeli u filmovima ili pročitali. Većina žena ne doživljava orgazam za vrijeme penetracije, a samo vi stvarno znate što vam je potrebno za potpuno seksualno zadovoljstvo. Ako i ne znate, vrijeme je da to shvatite. Imate li mašte? Poigrajte se s ulogama, a jednom kad znate što želite, spremite se za sljedeći korak.

2. Tražite to jasno. Jedan od razloga zašto muškarci cijene kad im govorite prljave stari jest i taj što su oni vizualna bića. Uzbuditi se može ako mu dočarate neku erotsku sliku iz stvarnog života, primjerice: "Volim gledati kad brižno pereš svoj automobil i zamišljam kako tvoje ruke isto tako miluju moje tijelo pod tušem".

3. Ne sramite se koristiti proste riječi. Zabluda je da morate koristiti prljave riječi ili one koje vam čine neugodu. Dovoljno je biti otvoren i reći što vam se sviđa, a što ne ili s čime se dobro osjećate. To često nije lako jer ponekad ne znamo što volimo i sramimo se to reći. No treba početi od malih stvari, primjerice rečenicom: "Dragi, bi li mi istrljao leđa. Da, baš ispod lijeve lopatice?". Jer jednom kad naučite pitati, postat će vam sasvim prirodno porazgovarati i o drugim stvarima...

4. Oslikajte erotsku sliku riječima ili verbalizirajte svoju skrivenu fantaziju. Ponekad u krevetu ne znamo izraziti svoje misli. Opustite se kod upotrebe eksplicitnih termina i zabava može početi. Zasigurno će vam se u tome pridružiti i partner. Ne libite se koristiti riječi preuzete iz književnosti, filmova, drugih kultura i jezika ili pornografije. Jednom kad ih izgovorite, sve će postati lakše. Jer ipak ćete ih koristiti u svoja četiri zida.

5. Jedna je rečenica dovoljna. Ako se još uvijek ne osjećate ugodno ili niste sigurni što da kažete, pokušajte sa: "Želim te – sada!". Ova jednostavna rečenica odmah će mu privući pozornost. Između ostalog, možete je proširiti time što biste mu željeli raditi – sada.

Razlog zašto je seksi govor tako erotičan jest taj što nam dopušta da nakratko budemo netko drugi i upotrijebimo slike iz svojih najintimnijih fantazija koje u tom trenutku nisu zabranjene. Tim riječima možete zamijeniti uobičajene riječi u društvu onog koji vas napaljuje. Govoreći ih, osjetit ćete navalu životinjskog instinkta i time povećati zadovoljstvo.

Komentara 3

Avatar prgavi
prgavi
15:15 13.06.2012.

To se događa ako ste možda sramežljivi... Jednom kad ih izgovorite, sve će postati lakše. ... a samo vi stvarno znate što vam je potrebno za potpuno seksualno zadovoljstvo. Ako i ne znate, vrijeme je da to shvatite. ~~~~~~~~~~~~~~ E, da! Samo ne uzimati 'knjizevno ispravne' rijeci, kad imamo lijepih 'zdravo seljackih'... No, kad se 'napalimo' malo i 'osjecamo navalu zivotinjskog instinkta', vjerujem da svi gubimo bojazan!? ¿Era una mujer de pelo liso o era una sor mística? Ya daba lo mismo, estaba a salvo, por fin.

KA
kajinx
16:49 13.06.2012.

Dragi, reci mi nešto pljavo. Kuhinja, špajza, veš, …

ZA
zagabria1
22:34 14.06.2012.

ako je netko i bio napaljen, nakon ovih instrukcija izgubio je volju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije