Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarno jednostavno

Kako traperice pretvoriti u kratke hlačice i zašto vam je potrebna pinceta

shutterstock
06.05.2020.
u 07:00

Izbjegnite stajanje u redovima po trgovinama i budite sam svoj dizajner.

Ljeto je blizu i vrijeme je za pospremanje zimske i vađenje ljetne odjeće. Pronašli ste stare traperice koje niste obukli zadnjih godinu dana, a kratke i ljetne hlačice nemate? Napravite nove od starih, vrlo je jednostavno, piše Metro.

Uštedite novac, ali i vrijeme koje ćete provesti čekajući u redovima ispred trgovina tako što ćete napraviti nove kratke traper hlačice od starih traperica. Kako biste spriječili katastrofu, slijedite ove upute i napravite novi model hlačica kao profesionalac. 

Pogledajte na koje načine možete osjvežiti stare traperice:

Prvo pripremite svu opremu koja će vam trebati:
Dobre škare (za tkaninu ili kuhinjske)
Ravnalo
Pribadače
Marker
Brusni papir
Pinceta

Slijedite ove upute:
Ako su traperice jako dugačke, odrežite prvo većinu koju nećete koristiti kako bi lakše rukovali s njima. Stavite ih na ravnu površinu i markerom označite crtom gdje želite da završavaju. Izrežite ih, ali za to obavezno koristite ravnalo kako biste ih izrezali pravilno. Još jedna napomena je da ih režete ispod crte markera jer se mogu malo stisnuti u pranju. 

Kako bi rubovi hlačica izgledali kao kod onih u trgovini, uzmite pincetu i povlačite niti, a brusnim papirom možete postići još bolji efekt i lagano 'ublažiti' rubove kako bi bile ugodnije za nošenje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije