Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Psihologija

Kako privući dobrog muškarca, a izbjeći gubitnike i prevarante

Anne
Reuters
17.01.2010.
u 17:00

Ponekad je teško shvatiti da je netko gad dok nije prekasno. I prelijepa glumica Anne Hathaway bila je u vezi s Rafaellom Follierijem za kojeg se ispostavilo da je prevarant

Ponekad je teško shvatiti da je netko gad dok nije prekasno. I prelijepa glumica Anne Hathaway bila je u vezi sa Rafaellom Follierijem za kojeg se ispostavilo da je prevarant. Jer, nije uvijek lako razlučiti da li je momak zaista šarmantan i sladak ili se samo pretvara. Dečki koji nisu dobrog karaktera i koji će se u vezi pokazati loši, u početku su prepredeni i mogu se dobro pretvarati, kažu psiholozi. Ovdje je nekoliko savjeta kako izbjeći gubitnike i sebe dovesti u poziciju da sretnete onog pravog.

OTKRIJTE VUKA U JANJEĆOJ KOŽI

Ako vas je ikad prevario ustvari bezvezan momak, nepouzdani prevarant i lažljivac, to ne znači nužno da ste naivni. Često smo privučene osobinama koje prikrivaju kakav je zaista neki muškarac. Primjerice, ako je vaš novi momak odmah vrlo romantičan, osjećat ćete se lijepo. Međutim, ako brza, odmah izjavljuje da se zaljubio u vas na prvi pogled i pretjerano je strastven, a tek ste se upoznali, možda skriva činjenicu da ne može ostvariti pravu vezu.

Drugi uzbunjujući znak je kad postane vrlo prisan na prvom sastanku i odmah vas neprimjereno dodiruje. Mada vam se čini da je ugodno razgovorljiv, uskoro oshvaćate da on vodi svu konverzaciju, a rijetko vas pita o vama. Ili pak stvara planove za budućnost, mada ste se susreli jednom ili dvaput tipa “odvest ćemo se jednog dana u planine kako bi uživali u snijegu". To nije autentično i znači želju da “proda” nešto.

PROMIJENITE FREKVENCIJU

Važno je da se upitate šaljete li nesvjesno signale koji privlače gubitnike i bezveznjake. Ako je to tako, morate promijeniti svoju frekvenciju. Primjerice, većina luzera će se upucavati ženi za koju sumnjaju da je nesigurna u sebe i koju lako mogu poljuljati u njenim mišljenjima ili nad njome vladati. Kako biste primamili dobrog i vjernog muškarca mislite pozitivno prije nego što izađete. Istraživanja su pokazala da ako ste uvjereni da izgledate odlično u toj haljini i frizuri, vaš će pozitivni stav privući pouzdane muškarce koji vole jake žene.

Što se tiče lokacije, nema zagarantiranog mjesta gdje ćete naći onog pravog. Ali, iako zvuči kao kliše, neki stručnjaci tvrde da se na dobrotvornim zabavama mogu naći pouzdani muškarci koji su spremni za obvezu. Ili se pak umrežite sa prijateljima, obitelji i suradnicima s posla jer ćete na taj način bolje upoznati nekog muškarca, nego da tražite stranca u baru.

Jedan od znakova da je muškarac dobra lovina jest to da je povezan sa svojom obitelji. To znači da je sposoban za privrženost i naklonjen obvezama. Ako ste već izašli nekoliko puta obratite pažnju na njegov stan. Ukoliko mu je bitan alkohol i sav je u videoigricama i ogromnim televizorima, možda je "igrač".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije