Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravstveni problemi

Dovoljno spavate, a svejedno ste umorni? Evo što to može značiti!

depresija
Foto: Thinkstock
20.04.2015.
u 17:43

Ako je dugotrajan, nedostatak energije najvjerojatnije upućuje na neki zdravstveni problem. Otkrijte koji

Svakoga dana spavate između sedam i osam sati, a nekim se čudom često osjećate umornima? Nedostatak energije može upućivati na razne zdravstvene probleme, piše Time koji preporučuje hitan odlazak liječniku ako svakog dana muku mučite s niskom razinom energije.

Najbolji savjet je dobro promotriti svoje tijelo da biste liječniku točno mogli opisati kako se osjećate. Ako vam je tijelo stalno slabo, velika je vjerojatnost da takvo stanje uzrokuju problemi sa štitnjačom. Ona regulira razinu energije, a oscilacije u njezinu funkcioniranju mogu biti pogubne. Analiza krvi pokazat će je li s njom sve u redu. Ako nije, liječnik će vam prepisati potrebne lijekove.

Ako se pak osjećate kao pospano ili vas često ''lovi'' vrtoglavica, moguće je da je riječ o stresu ili dugotrajnoj infekciji. Liječnik vas može poslati na analizu spavanja da bi se ustanovilo patite li od apneje, odnosno poremećaja disanja tijekom spavanja. Ona također može uzrokovati učestali osjećaj umora pa je potrebno ukloniti je da bi se organizam dobro odmorio.

>>7 pogrešaka koje radite pri tuširanju, a mogu vam naštetiti

>>Paničarim li bezveze? Konstantno osjećam svrbež po nogama i rukama te osjećaj stranog tijela pod desnim rebrima

Komentara 3

TR
Trnjanec
20:51 20.04.2015.

Ili živite u Hrvatskoj, nezaposleni ste ili radite za minimalac, a mjesečni prihodi vam ne pokrivaju troškove života.

MI
mirta666
09:22 21.04.2015.

Hitno se javite liječniku da tamo negdje u ožujku iduće godine dođete na red

ZK
zik.ki.9
10:51 21.04.2015.

Ako imate hladne dijelove tijela i manjak energije može biti do štitnjača. Zadnje što želite je od doktora tražiti pomoć i da vam kojim slučajem izvadi štitnjaču. To je najgori scenarij. Najbolje je pomoći si sam, izbaciti lošu hranu, npr.r. proizvode od rafiniranog šećera i brašna. Umjesto njih treba dodati što više organski uzgojenog povrća iz zemlje bogate mineralima(danas je osiromašena jer dobiva samo NPK). Za zdravlje je potrebno puno minerala i vitamina koje ne možemo dobiti samo iz hrane. Oni su bitni za razne tjelesne funkcije i bez njih se razvijaju bolesti. Zašto svima fali jod pitajte VladuRH. Odavno se zna koliko je on bitan, možda ga zato namjerno i zabranjuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije