Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi broj

Kako 'popeglati' bore za 0 kuna, otkrijte u novom broju Budi.IN-a

budi.in (1)
budi.in
10.09.2012.
u 10:55

Antiage za zvaki džep, street style Gorana Čižmešije, zašto se u jesen mijenjaju frizure...

Kako smanjiti mrske bore, a pritom ne bankrotirati? Otkrijte u novom broju magazina Budi.IN koji možete besplatno preuzeti ekskluzivno uz 24 sata u srijedu 12. rujna.
Donosimo vam savjete kako kod kuće napraviti maske i izvesti tretmane s onim što već imate, dakle bez dodatnog troška.

Zvijezda je broja prekrasna Milla Jovovich koja otkriva nepoznate detalje iz svog djetinjstva, poput toga da ju je njezin otac, inače Crnogorac, odgajao kao dječaka.
Ne propustite ni street style report Gorana Čižmešije koji je ponovno ulovio najbolje odjevene Zagrepčanke i Zagrepčane, a donosimo i pregled najljepših cipela u gradu.
Otkrijte koje će boje vladati novom sezonom, zašto je jesen idealna za promjenu frizure (uz savjete izvrsnog hairstylista Zvonimira Franića) i još mnogo, mnogo toga.

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:59 10.09.2012.

Bore se peglaju vježbama lica! Besplatne su i traže petominutni trud svakoga dana. Nekima bi to mogla biti prva vježba nakon mnogo godina, stoga bi bilo dobro da se prihvate posla. Na kraju će imati jare i pare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije