Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako je pandemija promijenila modno viđenje božićne večere?

Reserved
Foto: Reserved
1/42
17.11.2020.
u 12:20

Home glamour je trend u kojem planiramo dočekati blagdane!

Trenutna globalna situacija utjecala je na apsolutno sve sfere naših života. Promijenio se način na koji pristupamo kako svakodnevici tako i nekim tradicionalnim običajima i navikama. Ispred nas je jedno od najljepših razdoblja u godini kad se zajedno sa svojim najbližima radujemo čaroliji ovog doba. Velika obiteljska i prijateljska okupljanja, neizostavne božićne i novogodišnje zabave ove će godine morati pronaći balans između sigurnosti i tradicije. Sve to utječe i na najnovije trendove koji se prilagođavaju trenutnoj situaciji i tako nam donose najbolje od mode, kreirano za novo normalno.

Foto: Reserved

Nova RESERVED kolekcija “Christmas Dinner” predstavlja jedan od najnovijih trendova, nadahnut tradicijom, ali i trenutnom situacijom. Nova realnost u kojoj se nalazimo potaknula je Reserved na stvaranje nečeg jedinstvenog i bezvremenskog, a istovremeno izuzetno ugodnog i upravo savršenog za kućnu ali stylish božićnu večeru. Kolekcija nadahnuta blagdanima donosi prijedloge outfita za obiteljske i svečane sastanke koji će omogućiti ležernu eleganciju tijekom cijelog dana.

Foto: Reserved

Odjeća koja daje osjećaj druge kože, ona za koju kažemo da je ne bismo skidali, glavni je Reservedov odgovor na trend „ostani kod kuće“.  Mekani i udobni baršun koji se ne gužva daje osjećaj ugode tijekom dana, a zahvaljujući sjajnoj strukturi savršeno se uklapa i za večernje blagdanske prilike. Podstavljena ramena i lijepa ogrlica,  uz suptilne i prirodne boje izvrsno se nadopunjuju s dubokim crnim i zlatnim detaljima. Focus kolekcije je prekrasan ogrtač koji se može nositi od zore do sumraka, a savršeno se podudara s trendom kućnog glamura. Ženstveni i lepršavi oblici silueta, ukrasne rese i marabu perje, nabori i nježna čipka pretvorit će svakodnevnu odjeću u večernji styling. Komadi iz kolekcije hrabri su i jednostavni, kreirani kako bismo se osjećali posebno za božićnu večeru bez obzira na situaciju i broj ljudi koji nas okružuje!

Foto: Reserved

Odjeća i dodaci iz RESERVED kolekcije Christmas Dinner dostupni su u trgovinama i na www.reserved.com.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije