Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSTA HODANJA BEZ HLAČA

Kako je Lady GaGa konačno dobila stilisticu

10.06.2009.
u 15:24

Popularna pjevačica, koja se upinje biti kontroverzna pod svaku cijenu, a to u današnje vrijeme kad je već svašta viđeno i nije toliko lako, konačno je dobila stilisticu koju je odavno željela. Dugo je surađivala s kreativnim direktorom Matthewom Williamsom i uglavnom sama kreirala svoju odjeću (nazivajući te modele "Haus of GaGa"), ali znala je točno koga hoće za svoj imidž – samo je nije mogla dobiti.

Kad je prvi put pozvala švedsku stilisticu B. Akerlund, ona ju je odbila, jer je upravo rodila i to blizance te su joj djeca bila bitnija od suradnje s pop-pjevačicom. Gaga je bila uporna i zvala Akerlund za svaki video koji je snimala, ali su Šveđanki djeca bila bitnija, i do suradnje nikako nije dolazilo dok se GaGa nije dosjetila vraga i dobila Aklundovu.

Za svoj razvikani spot "Paparazzi" kao redatelja je angažirala Jonasa Aklunda, i tako uspjela s njim "u paketu" dobiti i njegovu suprugu koju je toliko dugo ganjala, i koja je najzad bila raspoložena za suradnju. Ispalo je da se njih dvije savršeno slažu, a B. Akerlund ni sama ne zna kako je do toga došlo:

- Nemam pojma. Ona kaže da je samo znala. Pitala sam je: "Kako znaš da smo toliko savršene jedna za drugu?" a ona je rekla: "Jednostavno znam." Ona mi je kao sestra koju nisam nikad imala.

Kao i GaGa, i B. Akerlund voli raditi "po osjećaju":

- Osjećam da imam veliki utjecaj na sve to oko nje, jer dolazim iz svijeta mode. Ne volim dovlačiti modu; volim praviti modu. Smatram da smo GaGa i ja iste po tom pitanju. Ne mora se obavezno raditi o svježim novim kreatorima; radi se ono što se nama radi tog trenutka. Ako to iznači izvlačiti stare izvore ili kopati po arhiiama ili što god, to i radimo. Nije bitno, dok god mi imamo osjećaj da je to ono pravo.

Srećom, posao s pjevačicom nije toliko zahtjevan da ne ostane vremena za obiteljske obaveze:

- Ona je definitivno umjetnica s vrlo jakim stavovima. Zna točno što hoće i ponekad će krenuti i sama napraviti nešto. Mislim da mene treba samo za neke određene poslove, znate? Mislim, ona je jako zauzeta i nikad ne radi nešto dvaput. Na promotivnoj je turneji po svijetu, pa joj se istodobno događa oko milijun stvari, a ja joj pokušavam pomoći kad god mogu.

Lady GaGa hoda na štakama i ljubi se s 'trojčekima'

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije