Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijeme za promjene

Kako do ovakvog tijela? Izbjegavajte ovu najčešću pogrešku koju radite...

Arielle Lorre
Foto: Instagram
1/3
15.10.2018.
u 08:15

Nakon godine dana, njeno tijelo vidno se promijenilo. Dobila je vidljive trbušnjake, noge su se stanjile i postale jače... No, ono što je zanimljivo jest da se njena težina pritom gotovo nije ni promijenila.

Prije dvije godine Amerikanka Arielle Lorre osjetila je kako gubi kontrolu nad svojim tijelom. 

Njeno zdravstveno stanje se pogoršalo, nastali su problemi s hormonima, što je prouzročilo i nakupljanje neželjenih masnih naslaga na njezinu tijelu. 

Odlučila je i sama isprobati program Bikini Body Guide, kreiran od nutricionista, a za koji su mnoge žene tvrdile da su njihove nevjerojatne transformacije bile uspješne zahvaljujući upravo BBG-u. 

Počela je pratiti program koji je zahtijevao 28 minuta vježbe, no ona ih nije mogla odraditi u cijelosti. Vježbala je djelomično, no zbog tjelesne aktivnosti, nakon nekoliko tjedana, Arielle je promijenila i prehranu. Izbacila je nezdrave namirnice, a obroke je posložila prema preporuci nutricionista iz spomenutog programa za zdravije tijelo. Na dan konzumira oko 1800 kalorija, od čega 40 posto čine ugljikohidrati, 30 posto proteini i 30 posto masnoće.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No abs no problem 🌮

A post shared by Arielle Lorre (@theblondefiless) on

 

Nakon godine dana, njeno tijelo vidno se promijenilo. Dobila je vidljive trbušnjake, noge su se stanjile i postale jače... No, ono što je zanimljivo jest da se njezina težina pritom gotovo nije ni promijenila. 

Stručnjaci savjetuju svima koji ulaze u borbu s neželjenim kilogramima da prestanu gledati na vagu, već da se posvete tjelovježbi i zdravijoj prehrani i rezultati neće izostati. Gledanje u vagu neće odavati koliko ste napredovali i kakve se promjene na vašem tijelu mogu vidjeti, a mnogi odustaju od vježbanja upravo nakon što vide da se njihova težina ne mijenja. 

Pogledajte i video Koliko često Hrvati peru zube, a koliko Hrvatice troše na uljepšavanje

Komentara 7

Avatar @proma-trač
@proma-trač
08:36 15.10.2018.

"Kako do ovakvog tijela?" Pa kako hoćete, izaberite: Uzmeš tri različite žene i fotografiraš ih ili uzmeš jednu ženu i fotošopiraš je na troje.

TH
thu
09:28 15.10.2018.

Bolje da si je cice napumpala nego te ćube...

CI
Cinciculjak
08:51 15.10.2018.

Ne razumijem. Svake godine sve tamnija? 😆

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije