Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Kako bi rublje bilo čisto, prvo morate srediti perilicu: Evo kako to najjednostavnije napraviti

shutterstock
22.10.2020.
u 10:30

Pomoći će bijeli ocat i esencijalno ulje čajevca.

Jedna majka, poznata na TikToku kao Mama Mila, otkrila je zašto biste perilicu rublja trebali dubinski očistiti, ali i kako to napraviti. Ona tvrdi da će nakon dubinskog čišćenja perilice, i odjeća biti bolje oprana, a cijela metoda je vrlo jednostavna.

Soda bikarbona može učiniti 'čuda', ali nemojte je koristiti za ovo:

1/6

U videu je pokazala kako to napraviti korak po korak.

Prvo što trebate je isprazniti odvodnu pumpu i očistiti filtere. To možete učiniti tako što ćete ukloniti filter i oprati ga u toploj vodi, dok ga nježno četkate starom četkicom za zube. Zatim odvojite posude u koje stavljate prašak te ih operite deterdžentom za suđe.

Unutrašnjost perilice našpricajte mješavinom od bijelog octa i pet kapi esencijalnog ulja čajevca. Dodajte bijeli ocat u posudu za deterdžent te pokrenite praznu perilicu na visoku temperaturu.

@mama_mila_

Get brighter and whiter laundry ✨ ##cleantok ##cleaningtiktok ##homehacks ##cleaningmotivation ##laundrytips

♬ Mr. Clean - Yung Gravy
 

Komentara 1

GU
Gumbar136
11:59 22.10.2020.

Tina. to svaka normalna žena zna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije