Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priča u TikTok videu

Kako bi se jednog dana udala bez stresa, djevojka isplanirala cijelu svadbu - i prije samih zaruka!

Shuttershock
21.06.2021.
u 19:57

Vjenčanje je bilo zakazano tek za četiri mjeseca pa nije bilo panike, a svima smo rekli da za taj dan ništa drugo ne planiraju, jer se družimo 'na roštilju', ispričala je TikTokerica

Koliko se god veselili trenutku kad će pred svjedocima jedan drugome obećati ljubav i podršku 'u dobru i u zlu', malo se koji par veseli i planiranju svog vjenčanja, što je često posebno stresno budućim mladenkama.

Jedna je djevojka zato, da bi izbjegla nervozu i paniku oko organizacije svog velikog dana, detalje svoje svadbe odlučila dogovoriti unaprijed - i to prije nego što se uopće zaručila!

Na svom je TikTok profilu korisnica @ evh1990 ispričala kako je njeno planiranje vjenčanja prošlo bez imalo stresa, a takav pristup, kaže, savjetuje svim (nervoznim) budućim mladenkama.

@evh1990

No one expected that🙋🏻‍♀️ #weddingtiktok #engagement

♬ original sound - EVH1990

- Nisam samo rezervirala vjenčanicu ili salu, već apsolutno sve detalje: od dvorane cvijeća i pozivnica, pa do hrane i muzike - ispričala je TikTokerica, a stres je, kaže, najviše izbjegla jer je obitelji i prijateljima rekla da se taj dan svi nalaze - na 'roštilju'.

Kad su se ona i dečko zaručili, kaže, svima su to javili i, onako usput, rekli: 'E onaj roštilj na koji smo vas zvali: to će zapravo biti naša svadba, pa obvezno dođite...'

- Svadba je bila zakazana tek za četiri mjeseca pa nije bilo panike kad smo javili ljudima, a svima smo rekli da za taj dan ništa ne planiraju, jer se družimo 'na roštilju' - podijelila je, a takav pristup planiranju vjenčanja preporučuje svim budućim supružnicima, prenio je The Sun.

Vratar Vatrenih i njegova djevojka: 'To nije bila ljubav na prvi pogled!'

1/13

- Sad mi je lakše; zaručnik i ja baš potajno planiramo svadbu i uskoro ćemo svima reći kad i gdje da dođu - napisala je jedna korisnica, a ideja se svidjela većini jer se, izgleda, mnogi užasavaju upravo 'velike strke oko vjenčanja'...

- Genijalno! I moji su roditelji slično napravili, zaručili su se u ponedjeljak, a u srijedu javili prijateljima da u subotu 'svrate do matičnog ureda' gdje su se oženili - napisala je jedna TikTokerica.

Ovaj je video pogledalo više  200.000 ljudi od kojih se većina slaže da 'stresno planiranje vjenčanja koje traje mjesecima treba ući u povijest': te da je vrijeme da se prihvati neki novi, ležerniji pristup organizaciji svadbe.

Hit TikTok recept za vegane: Pečena kora od banane im 'glumi' slaninu, biste li probali?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije