Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Životno osiguranje

Kada ste zadnji put stali na loptu i razmislili što vam sve život može donijeti?

Grawe
Foto: GRAWE
31.10.2019.
u 10:41

Većina nas u glavi ima maglovitu sliku o svojem životnom putu i razmišlja kako će doživjeti lijepu starost u krugu najmilijih. No što ako stvari krenu u drugom smjeru?

U ubrzanom svijetu koji nas okružuje, opterećeni smo mnogobrojnim obavezama i teško je planirati nekoliko koraka unaprijed. Posao, obitelj, računi, hrpa informacija s kojom smo svakodnevno bombardirani, već smo pomalo navikli živjeti dan po dan i ne razmišljamo mnogo o tome što nam budućnost nosi. Naravno, svatko od nas ima neku maglovitu sliku da će raditi, napredovati, u slobodno vrijeme baviti se stvarima koje voli, a kada za to dođe vrijeme, otići u mirovinu i ostarjeti okružen svojim najmilijima. Međutim, prava je istina da ne znamo što nam donosi sutra. Nesvjesni koliko toga uzimamo zdravo za gotovo, zaboravljamo da je ponekad dovoljno naći se na krivom mjestu u krivo vrijeme.

Dramatični naslovi crne kronike do mnogih među nama ne dopiru i ne govore im da moraju biti pažljiviji u prometu, vijesti o bolesnima u medijima i na društvenim mrežama ne potaknu nas da više brinemo o vlastitom zdravlju, za nezgode u prirodi uvijem mislimo da se događaju nekome drugome i ne upozoravaju nas da budemo savjesniji i pažljiviji u aktivnostima na otvorenom... No što ako se dogodi nama? Ponekad treba stati na loptu i prisjetiti se da su naši život i zdravlje važni, ne samo nama, nego i našim najbližima. Na neke se stvari ne možemo pripremiti, no trebamo razmisliti što možemo poduzeti sada kako bismo u slučaju nesreće ili oboljenja od neke teške bolesti olakšali teške trenutke sebi i svojoj obitelji.

To je i trenutak da razmislimo o životnom osiguranju kao mudrom potezu za sve nepredvidljive situacije koje nas mogu zadesiti. Osiguravajuće kuće u svojoj ponudi imaju programe osiguranja u kojima svatko može odabrati ono što smatra najboljim rješenjem. Pa tako osiguravajuća kuća Grawe uz klasično osiguranje života u slučaju smrti nudi i opcije štednog životnog osiguranja, osiguranja za djecu kojim ćete se pobrinuti za financijsku sigurnost vaših najmlađih te brojna mješovita osiguranja.

Primjerice, GRAWE ELITE 20 PLUS je štedno životno osiguranje za slučaj smrti, doživljenja i nastupa teške bolesti. Njime pružate sebi i svojim najbližima sigurnost i stabilnost u teškim vremenima. Ova opcija omogućava korisnicima životnog osiguranja da sami odaberu iznos koji žele uštedjeti i iznos koji će biti isplaćen bližnjima u slučaju prirodne smrti. Obolite li od jedne od 20 teških bolesti i stanja, ovo osiguranje možete koristiti kao financijsku pomoć za liječenje.

Osnovno osiguranje sastoji se od osiguranja za slučaj prirodne smrti, smrti kao posljedice nesretnog slučaja, nastupa teške bolesti, potrebe za drugo liječničko mišljenje, nastupa određenih teških bolesti i stanja osigurane osobe te nastupa određene teške bolesti i situacije u kojoj se nađu djeca osigurane osobe u slučaju određenih bolesti. Koju god opciju odaberete, život je lakši kada znate da ste se osigurali i da vam netko čuva leđa.

Sadržaj omogućio GRAWE

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije