Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups...

Kada je jezik brži od pameti: Ovo su najgore stvari koje možete reći tijekom seksa

Shutterstock
16.10.2020.
u 20:00

Za neka pitanja treba pronaći pravi trenutak - on sigurno nije tijekom seksa.

Seks je intiman dio veze i mnogima je dosta neugodno započeti razgovor na tu temu, pogotovo ako nekome žele uputiti neku kritiku. Bez obzira jeste li u dugoj vezi sa svojim partnerom, tek se upoznajete ili odmah znate da će to biti veza za jednu noć, trebate pažljivo komunicirati i birati riječi jer vrlo lako možete povrijediti drugu stranu.

Naravno, stručnjaci kažu da ne trebate prihvaćati stvari koje vam se ne sviđaju, ali postoji ipak neka granica i neke stvari ne biste trebali reći tijekom seksa, prenosi Yahoo.

Kritiziranje tehnike
Reći nekome da nešto krivo radi uništiti će njegovo samopouzdanje, slažu se stručnjaci. Vi zaslužujete zadovoljstvo, ali radije taj razgovor ostavite za nakon seksa i nemojte krenuti s kritikom - recite što biste voljeli probati, kako vam koja stvar odgovara. 

Hrvati sve više povećavaju penis, ali bez odlaska pod nož:

Izgovaranje tuđeg imena
Gotovo uvijek se radi o imenu bivšeg partnera, a ne nekog člana obitelji ili prijatelja. Ljudi većinom izgovore tuđe ime u trenutku doživljavanja orgazma kada na trenutak gube razum, na vrhuncu intimnosti, pa je lako shvatiti da je ova greška nenamjerna, ali je za partnera svakako ogromna. Osim toga, izbjegnite bilo kakva uspoređivanja s bivšim partnerima.

Pitanje o spolnim bolestima
Ovo pitanje je zdravorazumsko, osobito ako je riječ o kratkotrajnim aferama, ali krevet definitivno nije mjesto gdje bi se ono trebalo postaviti. Odnosno, ako vas to brine, odgovor saznajte prije nego dođete do kreveta, u suprotnom ćete partneru poručiti da ga zbog nečeg što je napravio doživljavate promiskuitetnim.

'Uhvatio sam suprugu, koja je posvojena, kako se seksa s bratom - njenoj obitelji je to normalno'

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije