Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za dobar dan

Jutarnji seks sve više potiču partnerice

MUŠKARAC ŽENA ROMANTIKA LJUBAV SEKS
Photos.com
12.04.2012.
u 14:15

Seksualna terapeutkinja savjetuje da u jutarnjem seksu treba uživati bez zadrške

– Jutarnji seks muškarcima znači puno, oni ga naprosto vole. Dobra je vijest da im se sve više i više žena pridružuje i pronalazi u njemu način za povezivanje s partnerom – tvrdi seksualna terapeutkinja Jane Greer. Ona tvrdi da su žene te koje sve češće traže malo ljubavi i pažnje čim se probude. Ne sprječava ih ni to što se, primjerice, partneri ustaju ranije od njih.

Dr. Greer tvrdi da se nakon jutarnjeg seksa partneri osjećaju bolje, iako ih ponekad u uživanju može spriječiti neugodan zadah ili masna kosa. Uživanje u jutarnjim igricama dobro je s vremena na vrijeme da bi se razbila monotonija u vezi, no dr. Greer tvrdi da je pravilo kojeg se treba pridržavati ne planirati sam čin nego pustiti da se sve dogodi spontano.

– Zbog vremenskog ograničenja jer djecu morate odvesti u školu ili stići na vrijeme na sastanak, ne očekujte da će seks biti nježan i romantičan kao kad to radite navečer, uz čašu vina i svijeće. Jutarnji je seks eksplozivan i donosi mnogo ugode za oba partnera, ali i pozitivan početak dana – kaže dr. Greer, a prenosi Galtime.

Komentara 2

AN
Antiša
21:31 12.04.2012.

Budim se sat i pol prije ustajanja i to mi je dosta za dvije super seanse...

OB
-obrisani-
23:29 13.04.2012.

Jeste li znali da postoji hrvatska porno stranica? -> www. tvrdko. net

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije