Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

JUBIZOL fasadni sustavi s preporukom

JUBIZOL
10.02.2021.
u 13:00

Učinkovita i primjerena toplinska zaštita objekta danas je ključna za osiguravanje veće ugode življenja te je važno da fasadni sustavi također ispunjavaju visoke energetske zahtjeve korisnika.

Tvrtka JUB je uz fasadne sustave JUBIZOL razvila sustavna rješenja koja ispunjavaju zaštitnu, izolacijsku i estetsku funkciju i koja su u skladu s arhitekturnim, klimatskim i energetskim zahtjevima. Uz vanjski izgled fasade koji određuju boje, struktura, oblik i materijali, važni su i njena funkcionalnost i trajnost. Ulaganje u ugradnju fasadnog sustava JUBIZOL sinonim je za učinkovitu i dugotrajnu zaštitu objekta, a ujedno korisnicima jamči odlične životne uvjete tijekom cijele godine.

Uštedite na energiji i do 40 % te stvorite zdrave i ugodne životne uvjete

Ugradnjom toplinsko-izolacijskog sustava JUBIZOL i primjerene debljine izolacijskog materijala možete potrošnju energije za grijanje i hlađenje smanjiti za do 40 posto i usput spriječiti nastanak toplinskih mostova.  Idealno izoliranim zidnim površinama u unutarnjim ćete prostorima poboljšati uvjete života, odnosno postići temperaturu između 19 i 22 °C i vlagu između 40 i 60 posto, a time spriječiti i eventualno isušivanje zraka i nastanak prašine koja može nadražiti naše dišne organe, kao i razvoj zidne plijesni koja nastaje uslijed visoke i trajne vlage i drugih utjecaja iz okoline.

Osigurajte kvalitetu i trajnost objekta uz garanciju do 25 godina

Fasadne sustave JUBIZOL odlikuje vremenska postojanost i dug životni vijek, što vrijedi i za najzahtjevnije uvjete upotrebe.  JUB jamči do 25 godina garancije te dugoročnu i razboritu investiciju u toplinsko-izolacijski sustav JUBIZOL. Energetski učinkoviti toplinsko-izolacijski sustavi JUBIZOL u potpunosti su proizvedeni u Sloveniji.  Vlastitom proizvodnjom ekspandiranog polistirena tvrtka JUB jamči potpun nadzor nad svim komponentama koje su u njega ugrađene.

JUBIZOL EPD certifikat gradnja prijateljska prema okolišu

Održiva upotreba prirodnih izvora i odgovornost prema budućim generacijama naša je najvažnija misao vodilja u razvoju i proizvodnji JUBIZOL fasadnih sustava.

Ekološkom deklaracijom proizvoda (EPD – Environmental product declaration) u skladu s normom SIST EN ISO 14025 predstavlja se jednoobrazno mjerljiv utjecaj na okoliš u životnom ciklusu proizvoda. To predstavlja kompleksan i pouzdan temelj održivom građevinarstvu.

Stjecanjem EPD certifikata svojim partnerima omogućujemo da uspješno konkuriraju i sudjeluju također u projektima u kojima trebaju prikazati certifikate / procjene održivosti (Zelena javna nabava, zahtjevi u standardima: LEED, BREEAM, DGNB).

Povećajte estetsku vrijednost objekta

Toplinsko-izolacijski sustavi JUBIZOL osiguravaju vrhunski estetski izgled objekta.  Završne žbuke omogućuju izvedbu fasade u hrapavoj ili glatkoj strukturi različite granulacije, pri čemu možete birati između brojnih nijansi najjače postojanosti. 

Pri odabiru primarne nijanse u pomoć vam priskaču arhitekti JUB Design Studia u Samoboru koji će za vaš objekt prethodno napraviti studiju boja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije