Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burberry Beauty

Jourdan, Edie i Cara u novoj kampanji za Burberry make up

burberry (1)
Foto: Burberry
1/3
06.06.2012.
u 11:07

Poznati britanski modeli predstavljaju kolekciju šminke neutralnih tonova koji odlično pristaju uz Burberryjev kultni trench coat

Burberry je lansirao novu kampanju za svoju make up kolekciju Burberry Beauty čija su zaštitna lica britanski modeli Jourdan Dunn, Edie Campbell i Cara Delevigne. Pred objektiv svjetski poznatoga fotografa Maria Testina manekenke su stale odjevene u kultne Burberryjeve balonere s kojima se odlično slaže make up kolekcija u neutralnim bež, smeđim, bisernosivim i zlatnoružičastim tonovima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije