Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sitnice život znače

Još 2 sata do tuluma? Pripremite se za zabavu

Zgodne cure Doček nove godine moda
Foto: Thinkstock
1/2
21.02.2014.
u 19:00

Pripremite mirišljavu kupku, napravite piling i spremni ste zasjati!

Oslobodite se stresa i poradite na tenu u samo dva sata i to od kuće!

Ako radije čuvate novac za neku dizajnersku haljinu nego što plaćate usluge profesionalaca u salonima, primijenite sličan tretman kod kuće. Počnite s antistress terapijom nakon radnog dana tako što ćete pripremiti kupku.

Foto: pixabay

Napunite kadu toplom vodom i ubacite neku od mnogih kugli dostupnih na tržištu. Slatkasti mirisi sa skrivenim tonovima ulja i krema održat će kupku kremastom, a vašu kožu učiniti mekom. Kada završite s polusatnom kupkom, prijeđite na njegu lica i oporavak kože.

U pomoć vam mogu priskočiti rukavice za piling, četke za piling ili neki blaži piling koji možete kupiti u svakoj drogeriji. Piling kao da čarolijom intenzivno uklanja mrtve stanice, odstranjuje teško dostupne nečistoće i umanjuje nastanak sebuma. I voila! Spremni ste za party!

>>Za mladolik izgled ne trebate pod nož! Bore možete izbrisati i kod kuće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije